dijous, 19 de juliol del 2012

N'HI HA QUE...

N'hi ha que viuen de l'atac, la destrucció i la tergiversació.
N'hi ha que només actuen guiats pel resentiment, la rancúnia i l'odi.
N'hi ha que menteixen deliberadament, que falten a la veritat de forma sistemàtica, que només volen fer mal i arriben on calgui per tal que el seu missatge qualli.
N'hi ha que presumeixen de ser periodistes, però en lloc d'explicar la realitat, la transformen al seu gust, expliquen el que ells voldrien que fos i mai contrasten res.
N'hi ha que, creient-se en possessió de la veritat, només expliquen mentides.
N'hi ha que no saben ben bé d'on venen però sí que saben on van.
N'hi ha que juguen a informar sobre qüestions polítiques però només cerquen els interessos d'uns determinats grups i l'aniquilació d'uns altres.
 
N'hi ha que, de la "xapussa" informativa en fan el seu "modus vivendi".
N'hi ha que, quan fan entrevistes polítiques, expliquen la resposta en la mateixa pregunta, no fos cas que l'entrevistat/a es despistés i contestés diferent al que es pretén.
N'hi ha que informen sobre unes mocions en concret però no expliquen res de la discussió haguda ni de l'evidència en la que van posar-se els grups als que pretén fer costat.
N'hi ha que, davant mocions sobre les que qui vol defensar no poden donar explicacions, no en diu ni un borrall per manca d'arguments.
N'hi ha que, publica grans portades davant la presentació de querelles criminals i la seva admisió a tràmit, però no diu ni piu quan la querella en qüestió resulta arxivada per entendre que responia a interessos polítics a banda de intentar conculcar la legalitat pretenent construir en Zona Verda.
N'hi ha que, volent destruir com sigui a qui considera enemic polític, arrisca per intentar "morir matant".
N'hi ha que s'inventen caps de llista per a unes properes eleccions, només per intentar dividir i desgastar; o fins i tot s'extranya que un cap de llista actúi com a tal.
N'hi ha que no tenen solució.
N'hi ha que, com aquella sèrie de TV3: néixen estrellats!