dijous, 24 de març de 2016

CAL QUE SAPIGUEM APROFITAR EL FET DE SER UN MUNICIPI TURÍSTIC!

L'Ajuntament i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental fan pinya per promocionar la vila

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i el Consorci de Turisme del Vallès Occidental treballen plegats per unir esforços i estratègies en la promoció dels atractius turístics del municipi.

 

Així va quedar palès en una reunió que han mantingut Víctor Puig, president del Consorci de Turisme, amb Teresa Padrós, Alcaldessa, i Jaume Oliveras, Tinent d'Alcaldia i regidor de Turisme. La trobada va tenir lloc en la visita que Puig ha fet recentment al municipi per conèixer el seu patrimoni i els seus atractius turístics.

 

"El Consorci ens ha manifestat la voluntat d'ajudar-nos a potenciar el turisme al nostre poble", subratlla Padrós sobre la reunió. "Tenim molts atractius i organitzem molts esdeveniments com el Mercat Medieval i diverses fires, i fins ara no ens hem sabut promocionar prou bé a fora", explica l'Alcaldessa. "Han quedat força sorpresos quan els hi hem ensenyat el plànol amb els atractius turístics, el llibre de parcs i jardins, la guia d'arbres monumentals d'en Jaume Pérez Barrachina...", continua Padrós.

 

Jaume Oliveras concreta que "des del Consorci ofereixen suport logístic i tècnic, tant per definir l'estratègia que hauríem de seguir com per saber difondre-ho i que vingui més gent a visitar el nostre poble". El regidor avança que es vol elaborar un Pla de Turisme, amb el Consorci i també amb la Diputació de Barcelona, per definir les necessitats i les estratègies per aprofitar el potencial turístic de Palau-solità i Plegamans.

 

Víctor Puig va aprofitar la jornada de treball a la vila per visitar indrets com el parc de l'Hostal del Fum, la Fundació Folch i Torres, que compta amb el segell Sicted de Qualitat Turística i es troba al Castell de Plegamans, i el taller de titelles de Teia Moner. A banda d'aquests indrets, Palau-solità i Plegamans compta amb un nodrit patrimoni arquitectònic, com l'església romànica de Santa Maria, la comanda templera de Santa Magdalena o un bon nombre de masies i casals. Cal posar en valor també el menhir de la Pedra Llarga o la Fundació Arqueològica Clos-Museu Egipci, entre altres. Palau-solità i Plegamans destaca també per la bellesa del seu entorn agrícola i forestal, típicament vallesà, amb un gran valor ecològic i paisatgístic.

 

 


Este correo electrónico se ha enviado desde un equipo libre de virus y protegido por Avast.
www.avast.com