divendres, 17 de juny del 2016

COM LA VIDA, COM LA LLIBERTAT. CONSCIENCIEM-NOS!

L'Ajuntament se suma a la campanya de la Xarxa Asil.cat per sensibilitzar sobre el dret d'asil

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans se suma a la campanya endegada per la Xarxa Asil.cat i que té per objectiu sensibilitzar sobre el dret d'asil a Catalunya. "Aquesta campanya és un pas més en la necessitat de fer consciència sobre la situació tan difícil que estan vivint les persones refugiades actualment. La nostra implicació és fonamental", explica el regidor de Cooperació i Solidaritat, Jaume Oliveras.

 

El proper dilluns 20 de juny es commemora el Dia Mundial de les Persones Refugiades, i per aquest motiu, el consistori ha decidit donar suport a la campanya que posa en marxa la Xarxa Asil.cat amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (del que l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans n'és membre), la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

 

"Com la vida, com la llibertat és el lema d'aquesta campanya al nostre poble. Sabem que Palau és un municipi amb molta consciència social i tots hi estem molt implicats amb els refugiats. S'ha de trobar ja una solució a la seva situació", manifesta Oliveras.

 

A banda de la pancarta que s'ha penjat al balcó de l'Ajuntament, la campanya també inclou un vídeo de 30 minuts que es pot veure a la Xarxa de Televisions Locals i una versió curta d'aquest vídeo que podeu al web municipal (www.palauplegamans.cat). "Amb l'objectiu de mantenir el nivell de consciència sobre la situació de les persones refugiades, el proper Butlletí Municipal inclourà una entrevista a la cooperant de Stop Mare Mortum Natàlia Vargas, que va participar a principis d'any a una conferència que vam fer a Can Cortès sobre aquest tema", detalla el regidor.

 


Libre de virus. www.avast.com