dissabte, 27 de desembre del 2008

PER A L'ABEL

No et coneixia abans del juny del 2007 quan vam iniciar junts aquest projecte de govern municipal per a Palau-solità i Plegamans, que ens ha de dur a executar un bon grapat d’iniciatives conjuntes durant tota la legislatura.

Poc pensava que des d’una àrea com la de Governació es pogués actuar amb Medi Natural i Sostenibilitat com així ho hem fet amb la posada en marxa de la UMA, Unitat de Medi Ambient de la Policia Local, observant-se el gran èxit d’aquesta transversalitat a la vista dels resultats obtinguts com a conseqüència de l’actuació de la UMA en qüestions com els abocadors incontrolats, els sorolls, els fums, el control d’animals domèstics, etc.

Però, no és d’això del que et volia parlar. Sé que no és fàcil afrontar situacions com la que estàs passant i la complexitat d’intervencions com les que has d’afrontar. Però, amb el poc temps que fa que et conec, sé perfectament que la teva gran personalitat, el teu coratge, la teva capacitat d’esforç i superació personal, així com la teva força interior, faran que tot plegat sigui un pur tràmit del que d’aquí a poques setmanes poguem comentar sense més.

Tú ets d’esquerres i jo no; tot i que els valors basats en un ideari fonamentalment humanista, son molt coincidents amb els que provenen d’una esquerra social i nacional com la que tu defenses. Però sí que ets nacionalista com jo, i també sé que la teva vida es fonamenta en una educació eminentment cristiana com la meva. I per això, tots dos sabem, que amb l’esforç d’un mateix, amb l’ajuda indispensable de la família i amb la fe en déu, farem que aquest procés al que t’enfrontes esdevingui un estímol més per a seguir vivint i treballant per tot allò que ens hem proposat!