divendres, 6 de febrer de 2009

JA HA COMENÇAT EL NOU CURS D'EDUCACIÓ VIÀRIA


Tret de sortida al curs d’educació viària

Aquesta setmana s’ha iniciat una nova edició del programa d’educació viària impartit per la Policia Local de Palau-solità i Plegamans. Durant cinc mesos, més de 2.500 alumnes dels diferents centres educatius del municipi rebran formació sobre diferents aspectes que tenen a veure amb la seguretat a partir dels comportaments a la via pública.

Un caporal i un agent de la Policia Local especialitzats en el tema imparteixen les classes, que s’allargaran fins a final de curs, als centres educatius i a l’exterior. Seguint amb la mateixa dinàmica de l’any anterior, a banda de les de les classes presencials dels monitors de la policia, els alumnes realitzaran activitats complementaries com sessions de teatre, sortides a l’empresa Jané al Saló Attitudes o xerrades a membres de l’Institut Guttman. “Enguany posarem especial èmfasi en les sortides en bicicleta dels escolars del municipi” ha avançat el caporal responsable d’Educació Viària qui ha assegurat que aquestes sortides ja van constituir un èxit l’any passat. Un des objectius que persegueix aquesta pràctica és la creació d’hàbits segurs de conducta en els menors, que els permeti circular en bicicleta pel municipi d’una manera habitual i sense perill.

El regidor de Governació, Jaume Oliveras, destaca la importància d’aquest curs que enguany ha ampliat la seva durada i les activitats, tot recordant que “l’actuació de la nostra policia ha estat reconeguda per la xarxa de mobilitat de la Diputació de Barcelona com a una molt bona pràctica”.

Cal destacar que la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa Mobal, ha reconegut el programa d’Educació Viària de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans com una BONA PRÀCTICA, la qual cosa representa sens dubte una distinció de qualitat.”