dimecres, 18 de març de 2009

I QUI S'HAVIA PREOCUPAT D'AQUESTA GENT FINS ARA?


Comença l’esperat arranjament del camí de la Serra de Ponent

La tan reivindicada adequació del camí de la Serra de Ponent ja és una obra en marxa. Cal recordar que es tracta d’un carrer a mig fer que presenta dificultats per transitar-hi i força mancances de subministrament.

“Es fa coincidir aquesta obra amb la instal·lació d’una nova canonada per al subministrament d’aigua”, precisa el regidor d’Urbanisme, Josep M. Serraviñals. De fet, la primera fase dels treballs consisteix en la substitució de la vella canonada de fibrociment per una altra d’acer. Després, es compactarà el terreny i s’asfaltarà la calçada de la via, que, segons el calendari previst, quedarà enllestida a finals del mes de juny. Aquesta obra beneficiarà un sector força extens del municipi perquè és una via principal de Can Riera i un accés principal als barris de la Serra de Can Riera i els Pins de Can Riera.

Més tard, en període que pot durar fins a tres anys per tal de donar un respir econòmic als propietaris de la zona, es culminarà l’arranjament de la via amb la construcció de les voreres, que inclouran els demés subministraments de forma soterrada.