divendres, 8 de març del 2013

BENVINGUDA LA JNC PALAUENCA EN TEMPS COMBULSOS

Acabo d'arribar de la masia de can Cortès on just s'ha acabat l'acte de presentació, inauguració, reconstitució, o com n'hi vulguem dir, de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya, JNC, a Palau-solità i Plegamans.
 
I és que, a la vista del que "està caient", amb tota la tensió mediàtica existent pels diferents casos de corrupció, desafecció política, gran atur juvenil i manca de respecte i lleialtat entre forces polítiques, té molt, però que molt mèrit, que cinc joves del nostre poble s'hagin decidit a tornar a activar la branca jove de Convergència. ara ja podrem dir que, tant convergència com Unió disposen de les seves respectives organitzacions juvenils al municipi.
 
I dic que té molt mèrit i que cal agraïr el seu esforç i felicitar-los de tot cor, perquè és a ells a qui ens hem d'encomanar perquè tot plegat canviï. Perquè són ells, els joves, qui han de fer possible el canvi en les actuals dinàmiques dels partits i llur relació amb la societat. Però, també té molt sentit que aquets joves, en uns moments tant històrics i transcendentals com els que està atravessant el país, ens ajudin a donar l'empenta definitiva per tal d'assolir la tant anhelada LLIBERTAT NACIONAL, prèvia la corresponent consulta al poble.
 
A Palau-solità i Plegamans, després que en el tombant de les dècades dels vuitanta i noranta hi hagués un gruix important de joves que engeguessin aquesta formació política, ara aquells s'han, i ens hem, fet grans, i toca que quedi ben representada, amb veu pròpia, la força del jovent, de les seves idees, les seves il·lusions i el seu esprit de lluita per la INDEPENDÈNCIA de Catalunya.
 
Cal destacar, i així ho reflexa aquesta nova fornada, que en el procés endegat que ens ha de portar a la llibertat nacional, hi hem de poder cabre tots: vinguem d'on vinguem, pensem com pensem i parlem la llengua que parlem. El Cap local de la JNC és en Jony ambrosio. Sí, un jove palauenc, de família immigrant, actiu membre de la Casa de Andalucía a Palau, i un gran patriota català i independentista com el que més. Només amb aquest esprit d'integració sincer i convençut, de saber-nos, no tant que aquí hi cap tothom, sino que Catalunya són tots. I que, només amb la suma de tots, els objectius nacionals són possibles i perfectament assolibles; perquè la seva i la nostra convicció, orgull i capacitat de lluita i resistència, farà que ben aviat, també amb l'aportació dels joves de la JNC, com de la UJ de Palau-solità i Plegamans, ens convertirem en una Nació lliure dins del concert internacional.
 
Benvinguda la JNC, endavant i força!