dimarts, 26 de març del 2013

CONVERGÈNCIA I UNIÓ DENÚNCIA QUE EL GOVERN MUNICIPAL HA INICIAT UNA AUTÈNTICA CACERA DE BRUIXES

 

CiU  DENÚNCIA QUE L'EQUIP DE GOVERN HA INICIAT UNA AUTÈNTICA CACERA DE BRUIXES

 

El grup municipal de CiU a Palau-solità i Plegamans denuncia que l'actual equip de govern, destina 3 càrrecs de confiança a buscar la manera de trobar irregularitats en la gestió de l'anterior equip de govern. Lamenten que aquesta manera de fer política allunya a la ciutadania de la política i dels seus governants.

 

"L'actual govern no només no governa, sinó que més aviat es dedica a desfer moltes de les obres i projectes de l'anterior equip de govern" explica el portaveu de CiU, Jaume Oliveras. Lamentem que l'equip de govern, destini a un advocat, un interventor i un cap d'administració i economia només a regirar factures, rebuts, tiquets i comprovants de tarjetes de crèdit per mirar de trobar quelcom on poder agafar-se, per fer una denúncia pública, a la recerca d'un titular.

 

 

Oliveras lamenta que l'actual equip de govern ha aprofitat que l'any 2009, per raó d'haver volgut oferir un millor servei als ciutadans, a més d'haver d'atendre importants pagaments derivats de l'incompliment de sentències judicials de nefastes gestions de governs socialistes anteriors, es contractés un producte bancari, mal anomenat SWAP. Aquest  garantia que cap pujada d'interessos podia repercutir negativament a les finances municipals, tot i que sí provocava l'imprevista baixada d'aquests.

 

L'abans regidor de governació i comunicació assegura que aquesta situació, va ser posada en coneixement de Fiscalia per si detectava algun tipus de responsabilitat penal en l'actuació de l'entitat bancària. Ara, aquesta raó ha estat per l'Alcaldessa i el seu equip de govern, per denunciar, a l'anterior alcaldessa, Mercè Pla, a la Secretària municipal i a l'anterior interventora, així com a qui hagués pogut intervenir en aquella operació, a fi que resultin imputats per prevaricació, falsificació, malversació i el que faci falta.

 

Pel grup municipal de CiU, aquest fet suposa que l'actual govern municipal ha iniciat una autèntica "cacera de bruixes". "Quan manquen dos anys per a les properes eleccions municipals, veient-se incapaços de portar a terme cap nou projecte o servei a la població, han decidit entrar en una espiral d'atacs sistemàtics i desvocats". Així mateix, Oliveras ha volgut recordar que  l'anterior govern va dedicar tots els seus esforços a transformar el municipi de Palau-solità i Plegamans, a fer obres necessàries, a prestar i crear serveis fins aleshores inexistents.

 

"Estem en un poble que ens necessita a tots. I tots, uns des del govern i uns altres des de l'oposició, hem de fer que Palau-solità i Plegamans cada dia sigui millor". explica Oliveras, qui ha reblat que  "amb actituds com aquestes, només aconsegueixen tensar la vida política i social de la vila, fent-la irrespirable, però, sense que els ciutadans vegin que els seus serveis milloren.

 

El Grup municipal de CiU, utilitzarà totes les eines al seu abast per tal d'aturar aquesta bruta i detestable Cacera de Bruixes.

 

Palau-solità i Plegamans, 26 de març de 2013.

 

 

GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ