dimecres, 29 de gener del 2014

CiU, ICV I ERC DEMANEM QUE L'AJUNTAMENT MANIFESTI EL SEU CLAR SUPORT A LA CONSULTA DEL PROPER 9 DE NOVEMBRE

Un cop pactada data i pregunta entre CiU, ERC, ICV i la CUP al Parlament de Catalunya per preguntar als ciutadans si volen que Catalunya esdevingui un estat independent, i tenint en compte que, a proposta principalment de CiU i ERC al nostre Ajuntament, han estat aprovades mocions declarant Palau-solità i Plegamans com a territori català lliure i a favor de la independència de Catalunya, la Declaració de Sobirania així com l'adhesió al Pacte Nacional pel Dret a Decidir, toca ara que, també el nostre consistori es manifesti de forma inequívoca a favor de la consulta o referèndum convocat pel proper 9 de novembre.
 
Per això, els Grups municipals de CiU, ICV i ERC hem presentat al Ple municipal del mes de gener que se celebrarà demà al vespre, la següent proposta:
 

Proposta de Declaració Institucional de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans davant la convocatòria d'una consulta per exercir el dret a decidir, que presenten els grups municipals de Convergència i Unió (CiU), d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) i d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC).

 

El passat 12 de desembre de 2013, el Govern de la Generalitat i els grups parlamentaris de Convergència i Unió, d'Esquerra Republicana de Catalunya, d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa i de la Candidatura d'Unitat Popular, van anunciar una acord per convocar una consulta el proper 9 de novembre de 2014 per tal que el poble de Catalunya pugui exercir el seu dret a decidir.

Atesa la importància que aquest fet té per al futur de Catalunya, es proposa l'acord següent:

 

ACORD

 

1) Aprovar la Declaració Institucional següent:

Davant l'anunci de la convocatòria d'una consulta per tal de decidir si la nació catalana vol esdevenir un Estat independent, aquest Ple, integrat per representants electes per la ciutadania de Palau-solità i Plegamans, vol manifestar:

 

1. La seva satisfacció per l'acord entre la majoria de les forces polítiques al Parlament, que farà possible la celebració d'una consulta on el poble de Catalunya decidirà, de manera lliure i democràtica, el seu futur col·lectiu.

 

2. El seu compromís amb la Generalitat i el Parlament de Catalunya, representants legítims del poble català, per tal que aquesta consulta sigui una realitat.

3. La seva crida a la ciutadania a que participi de manera activa, pacífica i en llibertat en aquest acte democràtic, decidint el seu destí.

 




This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.