dimarts, 14 de gener del 2014

LA BONA VOLUNTAT DELS NOSTRES COMERCIANTS

Divendres al vespre es van lliurar els premis pels millors aparadors dels nostres comerços durant les passades festes nadalenques. Com cada any, el primer divendres després de Festes, en un acte, sempre acollidor, organitzat per l'Associació de Comerciants de Palau-solità i Plegamans, a l'auditori de can Cortès es va portar a terme l'acte, sempre entranyable de lliurament dels premis als millors aparadors de les botigues palauenques en aquestes festes.
En un acte, amb més presència de regidors de l'Oposició (CiU i ERC) que no pas de l'equip de govern municipal, es va voler reconèixer aquest ímpetu, ganes, voluntat i predisposició dels nostres comerciants a fer que el nostre poble, malgrat tots els malgrats, que n'hi ha i molts, vagi trobant sistemàticament maneres d'actualitzar-se, de mirar d'aconseguir que la gent no marxi a fer les seves compres fora del municipi. Intenta, com sempre, trobar fórmules imaginatives per tal de motivar-nos a tots amb sortetjos, però també amb maneres de fer, d'exposar, de cridar l'atenció dels seus clients, de fer que se sentin còmodes aquí i no hagin de recórrer al recurs fàcil d'anar-se'n a grans superfícies més o menys properes, o grans zones comercials.
Té molt mèrit, que cada any es trobin i cerquin noves iniciatives. Enguany les catifes, la campanya "Compra a casa", etc; però també amb el concurs d'aparadors que, també enguany ha experimentat canvis respecte de les categories a reconèixer,els premis a atorgar i els motius a premiar.
Un cop més, els amics d'Estrada Ferreters han guanyat el millor premi, i no només el de l'Associació de Comerciants sino també el que la Cambra de Comerç atorga al millor de cada municipi.
En quant a l'acte, perfecte. Parlament del president Jordi Bachs, lliurament dels premis i diplomes a tots els participants en el concurs, música en viu interpretada a la perfecció amb l'actuació al piano d'en Paulí Peña, al saxo per la Eva Navarro i a la flauta travessera per la Núria Carol. Felicitats per la vostra actuació!
Cal reconèixer també la bona voluntat i predisposició del Regidor de Comerç Miquel Rovira. Llàstima que, com ve essent habitual, la nota menys d'acord amb l'acte fou el parlament de l'Alcaldessa. No va ni esmentar la situació dels nostres comerciants, ni fer un sol reconeixement a la seva tasca, iniciativa i voluntat de superació constant. Discurs només polític. Només d'atac a les polítiques del PP. Va repetir el tant cansat discurs, que ja va fer l'any passat, respecte de l'eliminació de la paga extra als funcionaris, etc. Encara ningú ha sentit cap paraula d'agraïment, de suport o de felicitació. Discurs polític com si sempre ens trobessim en una campanya electoral. Realment lamentable!
Des d'aquí sí que vull expressar el nostre suport i reconeixement més sincer. És molt difícil ser comerciant a Palau-solità i Plegamans. Ho és per la situació econòmica global, però també per la pròpia estructura territorial del nostre poble. Ho és perquè, si existís un veritable centre i no tinguessim un poble tant escampat, tot resultaria una mica més fàcil. Però, la voluntat, les ganes, l'orgull de fer poble i de sentir-se del poble, fa que, any rere any, es vagin succeïn iniciatives, noves idees i propostes que fan que el nostre comerç perduri, es mantingui i, segueixi aconseguint que tots plegats continuem fent les nostres compres aquí!



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.