divendres, 16 de maig del 2014

LES ALTRES CONTRADICCIONS I TERGIVERSACIONS

Abans de seguir comentant l'entrevista del passat dia 8 a la regidora Marcuello a Ràdio Palau, permeteu-me un parell d'anècdotes:
-Ahir sortia de casa amb el meu fill de 9 anys, i al veure les màquines pel carrer Dom Bosco arrancant asfalt, posant un pegat aquí i un pedàç allà, em diu: "Com és que fan tot això? Calia reparar aquest carrer?" No vaig saber què contestar.
-També ahir, un militant del PSC s'adreça a mi davant de les obres en qüestió i em diu: Tu que estàs a l'Ajuntament, ja pots dir-los que si no saben en què gastar-se els diners, n'hi ha molts que en necessitem"! Tampoc vaig voler aprofitar l'ocasió per fer populisme barat; es contesta per sí sol.
 
Tornant a l'entrevista radiofònica,i després del repàs tergiversat sobre l'estat actual del POUM, es va tractar, per una banda, el tema de l'incivisme i els desperfectes que ocasiona en determinades zones com ara la Ronda Verda, i per una altra tot el referent, no ja a la Policia en sí, que poca cosa hi té a dir ja que, segons em diuen, la regidora de l'àrea en tres anys l'han vist per comisaria en tres ocasions; un cop l'any, sino de l'estat del conveni de condicions de treball.
 
En relació a la pregunta de com està la negociació del conveni, va dir que ja estava tancat, signat i aprovat amb la total i plena satisfacció de la totalitat de la plantilla de policies. Va dir que, gràcies a l'elecció dels nous delegats la cosa s'havia pogut tancar definitivament i a satisfacció de tots. Aneu i pregunteu, ja em direu què us contesten. Per si no ho sabeu, una cosa és el conveni col·lectiu en general, que sí està tancat i aprovat, i l'altra és el que regula les condicions específiques de la policia, del que ningú en sap res. I en aquest sentit, mai la Sra. Marcuello i l'actual govern municipal li podran agraïr prou al Sr. Rajoy l'ajuda que aquest els ha prestat al respecte, ja que gràcies a ell no cal que negociïn res perquè, segons ells, no els ho permet; cosa certa ara, però no quan van entrar al govern i es van trobar un acord signat pels delegats d'aleshores i el govern municipal anterior. Doncs, per si no en tingués prou, va afirmar que aquell acord no estava signat (mentint deliberadament)! Va dir que ni estava signat, ni era legal ni tenia dotació pressupostària. Tot és mentida: El document preparat pel ple estava apunt per disposar l'oportuna modificació de crèdits, i així ho vam fer incorporar en una acta del plenari, el document estava signat per totes les parts, i a més era plenament legal com així els ho vam demostrar aportant tres informes jurídics emesos per un catedràtic en Dret administratiu, un altre de la pròpia Diputació de Barcelona i un altre de la Federació de municipis de Catalunya que l'integren ajuntaments governats per alcaldes/sses del PSC i ICV! Per tant, mentides i més mentides.
 
Finalment, després de parlar una mica de determinades onades de robatoris en domicilis, (sí, d'allò que ells en feien mocions constantment i nosaltres portem amb la necessària prudència), va dir que això de l'incivisme practicat sobre mobiliari urbà a la Ronda Verda i altres, era una xacra i que no sabia com acabar-ho. No sé si recordar-li que teniem un vehicle no logotipat molt útil per a dispositius d'aquest tipus amb agents de paisà, etc. Però, clar, no l'utilitzen perquè van voler fer entendre a la gent que aquell era un vehicle oficial per portar a la Sra. Alcaldessa. La seva demagògia els ha portat fins aquí!
 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.