dijous, 29 de maig del 2014

MOCIÓ QUE PRESENTA EL GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ PER TAL QUE S'ORGANITZIN ACCIONS DE RECONEIXEMENT AMB MOTIU DELS 25 ANYS DE LA CREACIÓ DE RÀDIO PALAU

La segona de les mocions que CiU ha presentat al ple d'avui, fa referència a la necessitat que des del nostre Grup municipal hem valorat, de conmemorar d'una forma prou rellevant el vint-i-cinquè aniversari de la creació de l'emissora municipal pública del nostre poble, Ràdio Palau. I és que, encara que ningú, fins a la presentació d'aquesta moció, s'havia adonat d'aquest aniversari, com que jo mateix vaig participar de forma activa en els seus inicis, i fins i tot, vaig acabar exercint com de director de facto de la mateixa, m'ha fet molta il·lusió poder presentar aquesta moció per tal que es pugui celebrar d'una forma adequada l'existència de l'emissora, així com homenatjar a tots aquells que, d'una manera o altra, hi han intervingut o participat.

 

Transcric a continuació el text de la moció:

 

Atès que durant el proper mes de setembre es cumpliran vint-i-cinc anys de la creació per part de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans de la seva emissora municipal de Ràdio denominada Ràdio Palau.

 

Atès que, les seves emissions de forma regular es van iniciar amb motiu de la celebració de l'edició de Fira Palau de l'any 1989, emetent-se en directe des de la mateixa Fira els diferents actes que s'hi portaven a terme.

 

Atès que, l'existència d'aquesta emissora municipal ha suposat una gran eina d'informació i participació dels ciutadans de Palau-solità i Plegamans en tot allò que, al llarg d'aquest vint-i-cinc anys s'ha anat succeïnt al nostre poble.

 

Atès que al llarg de tots aquests anys han estat moltes les persones que, ja sigui com a responsables polítics, com a col·laboradors o com a professionals han fet possible que Ràdio Palau hagi esdevingut un element integrador i de participació com pocs mitjans, fent que s'hagi aconseguit gaudir d'un nivell de proximitat, pluralisme i immediatesa com mai abans s'havia vist.

 

Atès que, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans n'és el titular i que cal seguir potenciant i consolidant un element de cohesió social com aquest, al mateix temps que reconèixer la tasca portada a terme per totes i cadascuna de les persones que, d'una manera o altra han intervingut al llarg de la seva existència, és la raó per la qual considerem oportú que, aprofitant la celebració de la propera edició de Fira Palau 2014 es portin a terme accions de reconeixement, agraïment i record  amb motiu dels vint-i-cinc anys d'existència de Ràdio Palau com emissora pública i municipal.

 

 

Per aquesta raó es proposa al Ple l'adopció dels acords següents:

 

 

PRIMER.- Que amb motiu dels vint-i-cinc anys d'existència de l'emissora de ràdio municipal Ràdio Palau, s'organitzin actes o accions de reconeixement a totes les persones que hi han intervingut o participat des de la seva creació al mes de setembre de 1989 i fins avui.

 

SEGON.- Que es comuniqui aquest acord a la Direcció de Ràdio Palau així com a totes les persones que, ja sigui com a col·laboradors, professionals o responsables polítics hi hagin intervingut al llarg de tots aquests anys a fi que puguin participar en l'organització de les accions de reconeixement que es creguin oportunes.

 




This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.