dijous, 10 de juliol del 2014

DARRER ANY DE GOVERN: IMPREVISIÓ, IMPROVITZACIÓ I PRÉSSES

 

Després de tres anys de mandat en que el Govern municipal format pel PSOE, ICV i VdPsiP s'han dedicat, sobretot, al pur tràmit i el manteniment del dia a dia i, especialment, a fer d'oposició a l'oposició, i desmuntar el que han pogut de la feina feta pel govern anterior, ara ens diuen que afronten el darrer any amb un superàvit de més de tres milions d'euros...

 

Sense cap Pla de Govern i sense projectes nous al calaix –els únics que hi ha són els que l'anterior govern va deixar a punt i l'actual govern no en vol saber res-, se'ls ha girat feina en aquest últim any del seu govern.

 

Parlant de projectes al calaix, hi ha el de la segona fase de la Zona de Vianants. Doncs bé, ara n'encarreguen i en paguen un de nou, i ben diferent, per la zona de la Carrerada i l'Av Catalunya, des del Camí Reial.

 

També, després d'haver-la volgut enderrocar -un govern socialista liderat per la mateixa alcaldessa, cap a mitjans dels noranta, amb la lloable finalitat de construïr-hi pisos-, ara es decideixen a rentar la cara (només la façana) de la torre de can Folch, de la que s'autoanomenen salvadors.

 

I una més: de cop i volta, sense la Participació Ciutadana tant proclamada per ells -però mai practicada- ens porten a aprovació la pista semicoberta al costat del pavelló, un gran envelat metàl·lic envoltat d'un filat. Això sí: sense grades, sense lavabos i sense vestidors! Tot pel "mòdic" preu de set-cents mil euros, incloent-hi la compra del terreny.

 

Què més veurem fins a les eleccions de maig vinent ?

 




This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.