dilluns, 14 de juliol del 2014

TERCER SOPAR A LA FRESCA A LA PLAÇA DE LA VILA!

Enguany, i per tercer any consecutiu, hi tornem amb els SOPARS A LA FRESCA que la Federació de Convergència i Unió a Palau-solità i Plegamans ve organitzant des de l'any 2012 durant el mes de juliol.
 
Si el primer any ens va acompanyar l'Eurodiputat Ramon Tremosa amb l'assistència de més de dues-centes persones a la Plaça de la Vila, l'any passat vam gaudir de la companyia del Conseller de la Presidència Francesc Homs.
 
Donat l'èxit i el gran ressò obtingut per aquesta iniciativa, que té la seva continuació en el Pa amb Tomàquet previ a la Diada Nacional de l'Onze de Setembre en els jardins de la masia de can Cortès, dels que enguany s'en compliran ja trenta anys sempre amb convidats de gran renom i transcendència política, demà, a partir de les nou del vespre, tindrà lloc la tercera edició d'aquests sopars d'estiu a la fresca. En aquesta ocasió ens acompanyarà en Jordi Turull, President del Grup parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya, però també un dels tres representants del Parlament que el passat 8 d'abril va intervenir davant del Congrés dels Diputats a Madrid, juntament amb la Marta Rovira d'ERC i en Joan Herrera d'ICV, amb la voluntat de demanar la cesió de la competència de poder convocar referèndums que, com tots sabeu, va ser placada d'una forma severa i del tot antidemocràtica pels principals partits espanyols, PP i PSOE.
 
La voluntat d'aquests sopars d'estiu no és altra que difondre entre els ciutadans l'estat actual del procés de Transició Nacional, quina és la situació respecte de la convocatòria de la Consulta pel proper dia 9 de novembre..., i per això no ens limitem al discurs del convidat sense més, sino que preveiem que els assistents a l'àpat puguin fer les seves intervencions amb preguntes o reflexions en veu alta a fi que, en Jordi Turull en el cas de demà dia 15, pugui fer les seves aportacions al respecte.
 
A la vista del moment històric en el que ens trobem, i tal com ja vam fer en les dues edicions anteriors, hem convidat als representants de les altres forces polítiques de Palau-solità i Plegamans que donen suport a la Consulta i que van acordar la data i la pregunta perque ens acompanyin, extrem aquest que ja han confirmat i que des de CiU agraïm amb sinceritat. Tots tenim clar l'objectiu perseguit, i és per això que també des del mateix poble volem lluitar units per la consecució de la Independència de Catalunya!



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.