divendres, 13 de febrer del 2015

ELS INVIDENTS JA PODEM TORNAR A ANAR A L'ESTADI

Objectiu aconseguit!
Aquest diumenge "la Transmi" d'en Puyal, ja podrà tornar-se a escoltar en temps real per la Ràdio! I aquesta és la carta que el Diari Ara de diumenge, i potser algun altre mitjà, publicarà on expresso el meu més absolut agraïment:
 

ELS INVIDENTS JA PODEM TORNAR A ANAR A L'ESTADI

 

Els dies posteriors al darrer partit de Champions al Nou Camp que el Barça va jugar contra el París Saint Germain, vaig enviar cartes al director a diversos mitjans escrits, dels que alguns s'en van fer ressò el dia 16 de desembre passat. El títol era: "ELS INVIDENTS JA NO PODEM ANAR A L'ESTADI". Em queixava, d'una forma gairebé agònica, que, donat que les retransmissions radiofòniques dels partits del Barça, ja feia força temps que s'havia optat per sincronitzar-les amb el senyal de la televisió, em resultava insoportable anar al camp i no poder seguir els partits en temps real, donat el gran retard del senyal de la ràdio en relació a el que estava passant en el terreny de joc.

 

Quina fou la meva sorpresa, satisfacció i agraïment, quan vaig sentir a en Joaquim Maria Puyal com en va fer Editorial a l'inici de la "Transmi" de la TDP de Catalunya Ràdio en el partit de Copa contra l'Osca. Vaig tenir l'honor que el gran Mestre llegís la totalitat de la carta i, després de justificar la complexitat de les raons que feien impossible l'emissió en temps real, es va comprometre a seguir treballant per tal d'aconseguir un senyal d'audio en directe a l'Estadi.

 

Doncs bé. A l'inici del partit de lliga de diumenge passat al camp de l'Atlètic de Bilbao, es va tornar a referir a la meva carta, informant que, a partir d'aquest proper diumenge dia 15 de Febrer en el partit de lliga contra el Llevant, el seu compromís amb els cecs que anem a l'Estadi (ja que no crec pas que sigui l'únic) serà una realitat, doncs ja tindrem retransmissió en temps real, només a la zona del camp del Barça, podent-se sintonitzar en el 92.5 de la FM.

 

Com hom es pot imaginar, aquest diumenge tornaré a l'Estadi amb una il·lusió, una emoció, una satisfacció i un agraïment impossible de descriure, ben proveït dels meus auriculars.

 

Suposo que, efectivament, feia molt temps que s'hi estava treballant, ja que la preocupació d'en Puyal i coneixement que té dels invidents en general, fa que entengui la seva obsessió per solucionar quelcom que, en realitat, deu afectar-nos a molt pocs. Però, diria que aquella carta publicada el 16 de desembre, també haurà servit perquè els invidents, però no només els que no hi veiem, poguem tornar a l'Estadi com haviem fet durant tants i tants anys, i així poder tornar a viure el futbol amb plenitud.

 

 

A en Puyal i a qui correspongui:

GRÀCIES, GRÀCIES I MIL VEGADES GRÀCIES!

 

Aquí teniu l'audio de la TDP del passat diumenge 8 de febrer:

 
file:///C:/Documents%20and%20Settings/PC00987/Mis%20documentos/Baixades/Resposta%20Puyal%20(Bar%C3%A7a).htm



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com