divendres, 6 de febrer del 2015

LES PREGUNTES I LES NO RESPOSTES, I ALGUN INSULT, DEL PLE DE GENER 2015

Ja veieu que no dono a l'abast amb tant desori polític propiciat pel govern Padrós. I és que, entre una cosa i l'altra, encara no us he comentat l'apartat relatiu als Precs i Preguntes del ple del dijous de la setmana passada.
 
En primer lloc, basant-me en les darreres actes de les Juntes de Govern, vaig referir-me a una despesa de 3 146 euros en concepte de Recollida de Poda Viària a una empresa diferent a PAU, que és qui en té la concessió. L'acord en qüestió era de data 4 de desembre. En primer lloc, el regidor Pedro Sánchez, em va dir que això responia a la recollida especial conseqüència de la ventada. Li vaig fer veure que la ventada va ser el dia 9. Després em va dir que això va ser perquè dues persones s'havien quedat sense una feina i algun altre argument que no vaig entendre. Li vaig repetir que em referia a un acord perquè aquesta recollida la fés una empresa diferent a la que ho té concessionat. Total, que al final, encara no ho hem pas aclarit!
 
A continuació li vaig preguntar per dues despeses aprovades de 10 115,60 i 9 223 ,83 euros per una campanya d'Educació ambiental, que ara ja hem vist de què va, amb aquests minicubells ventilats que, no sé exactament encara quina funció tenen per a la brossa orgànica que estan repartint, més les bosses i, efectivament, una campanya informativa que cada cop fa més falta a la vista del creixent incivisme que s'observa, i més des que la regidora Marcuello també s'ha carregat, entre tantes altres coses, la Unitat de Medi Ambient de la Policia, amb la qual cosa, quedaran impunes totes les conductes incíviques en aquests aspectes.
A partir d'aquí em vaig referir a unes despeses sobre diferents edicions, impressions, maquetacions,etc, de diversos llibres. Són les següents:
Pel llibre musical il·lustrat Història del Nostre Temps- 1 210 euros per la maquetació, 1 815 per la il·lustració i 6 432 euros pels serveis d'impressió. Educadament, i de forma molt correcta, el regidor Tinoco va contestar explicant la raó de l'edició d'un llibre que té molt bona pinta aprofitant que l'escola municipal de música compleix vint-i-cinc anys. I consti que em sembla molt bé.
 
1 470 euros en concepte d'ampliació de la impressió del llibre Història de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Si abans he dit que el regidor Tinoco em va contestar educadament, és perquè quan va tocar contestar a aquesta pregunta, ho va fer (o perpetrar) el regidor Abascal. I ja sabeu que quan li donen un micro, no entenc quin tipus d'excitació pateix, perquè, en lloc de contestar, va adreçar-se a mi dient que ells sí que vetllaven per la Cultura del poble i no com altres, que això era un acord amb l'associació cultural 4Pins per ampliar el llibre ja existent, que nosaltres (que vol dir CiU) només estem per destruir la Cultura, que només pensem en despeses inútils com concerts de Statusquo, etc, etc. Total que en definitiva, el que em volia dir és que jo era un incult i que només els socialistes, sí aquells que en els anys noranta es volien carregar la torre de la casa Folch i que van enderrocar can Miqueló, ells sí que vetllen pel nostre patrimoni. Com ens hem de veure!
 
I, atenció: 3 620 i 3 993 en concepte d'edició, disseny i creació del llibre Espais Verds. Té pinta d'inici de campanya, i suposo que aquesta és la raó per la qual això no m'ho van pas contestar.
 
D'altra banda, vaig preguntar-li a la regidora Marcuello la raó per la qual encara hi ha factures de l'advocat, company seu de partit, Salvador Milà. I és que, darrerament ens havia assegurat que ja només treballava amb l'advocada Dolors Clavell pel tema POUM. La veritat és que va contestar a l'atac, dient que no el contractava pas perquè fos amic seu o del seu partit, que en Salvador Milà treballava també per molts ajuntaments amb governs convergents, però, la raó per la qual havia dit que ja no hi treballava i ho segueix fent, no ens la va dir.
 
Vaig preguntar-li sobre la situació dels Voluntaris de Protecció Civil i la necessitat de fer una reunió amb ells per aclarir-ho tot, vam quedar pel proper dilluns, però a hores d'ara no consta que a ells s'els hagi convocat encara. I també li vaig demanar reunions urgents per mirar de consensuar temes relatius al POUM després del cop que havia suposat l'informe de la Comissió d'Urbanisme, i va dir que deixessim treballar al tècnic, que quan ho tingués tot apunt ja ens avisaria. És a dir, la mateixa resposta de sempre, que ens porta a concloure que tampoc en aquesta legislatura s'acabarà aprovant el famós POUM.
 
 



This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com