divendres, 22 de juny del 2012

A REMOLC D'UN BLOG

De vegades em paro a pensar en la manera d'actuar de l'actual govern municipal, i arribo a sentir una certa llàstima per com afronten les diverses situacions que s'els plantegen i com reaccionen davant de determinats comentaris. I és que, sense cap mena de pretensió ni falsa vanitat, el cert és que,fins ara, han estat moltes les ocasions en les que la presa de decisions, emisió d'informacions i posicionaments, són conseqüència directa del que he escrit en aquest blog.
 
Només a títol d'exemple, podem parlar de les moltes vegades que els comentaris de l'amic Armengol han estat objecte de crítica als plens municipals o en els discursos en actes públics de la mateixa alcaldessa. També hem comprovat com, si parlo d'un determinat dinar d'algun regidor, hi ha resposta al ple, si dic que la regidora Cabeza fa mítings, ella mateixa ho respon al ple. si explico un determinat procés de contractació de nou personal municipal, de seguida s'em demana que ho rectifiqui sense fonament de cap mena. Si dic que s'ha contractat un càrrec de confiança per a la policia, l'endemà em fan una nota de premsa per desmentir-ho. Si dic que el regidor Pedro Sánchez ha demostrat personalitat defensant la recollida porta a porta, ja em surt l'alcaldessa per la ràdio dient que ella no ho té clar, i que ja veurem el que fem amb la recollida selectiva. El passat dilluns, parlant amb la regidora Marcuello sobre les sessions informatives del POUM, vaig refermar-me en la nostra petició que calia ajornar-les, ja que, per una simple qüestió de dignitat o lleialtat política, i després d'un any de no haver informat a cap dels grups polítics de l'oposició sobre l'estat del POUM, que enteniem que primer calia convocar als legítims representants del poble i després realitzar les sessions informatives. després de no tenir cap més remei que reconèixer que teniem raó, vaig fer-li una reflexió, pensant en el que, molt probablement farien els qui ara governen: anar ells amb tots els seus militants i simpatitzants per tal de practicar algun tipus de boicot a l'acte. Li vaig dir: nosaltres podriem fer-ho i no ho farem; vindrà algun representant d'ambdós partits de la Federació, escoltarem i ja comentarem el que calgui quan correspongui. Doncs, arriba fins a tal punt la seva por, al pensar que ells sí que ho farien, que per un acte de poc menys de cent persones, hi havia, ni més ni menys que SIS policies a la porta! A quin nivell de ridiculesa són capaços d'arribar? Per quina raó els preocupa tant el que nosaltres fem o diguem?
Jo els recomano que no llegeixin aquest blog, que governin pensant en la gent del poble, que deixin d'anar a la contra i a només cercar el desgast de l'adversari polític. Treballin, que nosaltres ens ocupem, entre altres coses perquè ens ho mana la llei, de controlar la seva gestió i de comunicar als ciutadans de Palau-solità i Plegamans quina és la nostra opinió o alternativa al que vostès fan.
 
si treballen i es deixen de preocupar pel que diem i/o opinem, serà la feina feta i no la que han deixat de fer, el que valoraran els votants d'aquí a tres anys!