dilluns, 24 de novembre del 2014

GRÀCIES A TOTS ELS VOLUNTARIS DEL 9N!

Aquest proper dijous dia 27, a partir de les set de la tarda, tindrà lloc el ple ordinari de novembre. Entre altres punts s'aprovarà, com al més important, els Pressupostos per al 2015, que ja us comentaré degudament.
 
Pel que fa a les mocions, a proposta d'ICV, però també subscrita per CiU i ERC, s'en votarà una per tal d'agraïr a totes i tots els voluntaris que van participar i fer possible la jornada històrica del 9N al nostre poble.
 
Us la transcric a continuació:
 

 

El diumenge 9 de novembre es va viure la jornada ciutadana reivindicativa més massiva que s'ha produir mai a Catalunya. Més de 2 milions de persones al país i més de 5.000 persones al nostre poble van sortir al carrer per exigir el dret a poder decidir de manera democràtica a través d'un referèndum el futur polític del nostre país.

 

Totes aquestes persones es van expressar a través del procés participatiu impulsat a l'efecte i a través de la campanya de la recollida de signatures de denúncia davant les institucions internacionals de l'impediment de fer un referèndum sobre el nostre futur polític.

 

L'èxit principal de la jornada va ser que la reivindicació es va fer de manera cívica i pacífica, malgrat la incertesa sobre la seva celebració que es va viure fins l'últim moment i les dificultats logístiques que comportava.

 

Però tot el que es va viure el passat diumenge no hagués estat possible sense la col·laboració altruista de les persones que van participar activament com a voluntariat en l'organització del procés participatiu; homes i dones del nostre poble que van oferir el seu temps al servei d'una causa col·lectiva.

 

 

Per aquests motius, es proposa l'adopció dels acords següents:

 

ACORDS:

 

Primer.- Expressar el reconeixement i l'agraïment per la tasca feta, a les persones que van participar com a voluntariat en la jornada de mobilització del passat 9 de novembre

  

Segon.- Fer públic aquest acord a través dels mitjans de comunicació municipals.

 




This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com