divendres, 14 de novembre del 2014

PREGUNTES I RESPOSTES PLE OCTUBRE 2014

Tant ens ha ocupat la Consulta de diumenge passat dia 9 de novembre amb totes les seves derivades, que encara no he pogut comentar tot el que es refereix a les preguntes que vam formular des de CiU a l'equip de govern, en el ple ordinari del mes d'octubre celebrat el dia 30 del mes passat, en el punt dedicat a Precs i Preguntes. Aquesta vegada, donada la tipologia de les qüestions formulades, que obliguen a oferir-nos determinades dades que feia impossible la seva resposta immediata, també les hem presentat per escrit, que hauran de ser contestades abans del ple d'aquest mes de novembre.
 
De totes formes, ja sabeu que la intenció d'aquest equip de govern, sempre ha estat intentar treure's del damunt en el mateix ple el que els preguntem d'una forma vaga i poc precisa, i així ja no hi han de pensar més! Malgrat això, sí que van voler donar resposta a tot, i ja veurem en què coincideix o contradiu amb el que van contestar in situ.
 
Aquestes són algunes de les preguntes formulades amb les seves corresponents respostes obtingudes:
 

  1. L'Ajuntament ha acceptat una subvenció de la Diputació de Barcelona corresponent a la línia de suport "finançament de la millora i del manteniment dels camins locals" del Programa complementari de suport a l'economia productiva local, en el marc de la Xarxa de Governs Locals 2012-2015". La subvenció va dirigida a la millora i condicionament del Camí de la Serra de Plegamans, de Palau-solità i Plegamans, al Parc de l'Espai d'Interès Natural de Gallecs. L'import és de 4.936,80€. Volem saber en què consistirà l'actuació de millora del camí esmentat així com l'objectiu final de la millora.
Resposta: És per arreglar el camí d'accés a la zona de Gallecs i els diners ja s'han percebut.

 

  1. L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha acceptat una subvenció de l'Agència de Residus de Catalunya corresponent al retorn del cànon 2013, consistent en 83.603,72€. Sol·licitem informe tècnic valorant els retorns dels cànons corresponents als cinc últims exercicis, així com les circumstàncies que han intervingut cada any.
Resposta: Durant els propers tres o quatre dies els hi lliurarem l'informe en qüestió amb tot el detall de la informació demanada. (De moment, no hem rebut res). 

 

  1. L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha acceptat una subvenció atrorgada per la Diputació de Barcelona dintre del programa de Millora i reparació de via pública. Inici d'actuació 2014, amb un import de 130.000 euros. Sol·licitem un relació detallada de les actuacions de millora i reparació de la via pública en les quals es concretarà aquest ajut en el nostre municipi.
Resposta: Efectivament, ha estat concedida i ja percebuda aquesta subvenció, que ha de servir per fer millores importants a la via pública. (Suposem que en la resposta escrita, obtindrem més i millor informació).

 

  1. L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha acceptat una subvenció atrorgada pel Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya, corresponent a dues línies de despeses de reparacions, manteniment i conservació incloses en el PUOSC 2014 i 2015, d'imports 65.624,10 respectivament. Sol·licitem una relació detallada de les actuacions en les quals es concretarà aquests ajuts de despeses de reparacions, manteniment i conservació en el nostre municipi.
Resposta: Efectivament, aquesta subvenció de la Generalitat ha estat acceptada, concedida i ja percebuda, i ja els farem arribar tota la informació amb detall relacionant totes les actuacions portades a terme. (Sort que es passen el dia afirmant que la Generalitat els deu tants diners i que no els abona cap subvenció!).
 
En els propers dies seguiré informant sobre la resta de preguntes realitzades i les minses respostes obtingudes.
 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.