divendres, 21 de novembre del 2014

MARCANT EL PAS

Una de les moltes alegries del passat 9 de novembre, va ser descubrir com, aquell mateix dia, aquest bloc superava les cinquanta mil visites!
 
De fet, des de la més absoluta modèstia, m'agrada descubrir com en els darrers temps, hi ha una mitjana de gairebé mil tres-centes visites mensuals a aquest lloc, que mai m'hauria imaginat que obtindria tanta repercusió entre, sobretot, la gent de Palau-solità i Plegamans.
 
Ho vull afirmar amb tota la modèstia, humilitat i molt de respecte; però, com he dit ja en alguna ocasió, es pot comprovar fàcilment com la informació emesa des del Govern municipal es dona com a resposta, reacció o contrapès al que explico en els meus apunts.
 
És cert que això m'alegra i estimula, però també m'investeix d'una responsabilitat que no em correspondria. I és que, si algú s'entreté a analitzar les publicacions daquest bloc amb moltes de les informacions aparegudes a la web municipal, observareu amb evident claretat, que sempre s'intenta donar resposta al que m'he avançat a explicar.
 
Direu potser que resulta una mica pedant. I, certament ho pot semblar. Però, fixeu-vos què ha passat nomes en el darrer mes: Quan explico i critico les ordenances fiscals aprovades en el ple d'octubre, es reacciona d'immediat al lloc web municipal oferint informacions que intenten desmentir afirmacions que pot resultar ridícul si considerem que provenen del govern d'un Ajuntament. Si observem com la nit del passat 9 de novembre va ser també aquest blog el que es va anticipar a oferir les dades de participació i els resultats, seguides ben aviat per la web de la Ràdio; veureu com fins l'endemà a la tarda l'Ajuntament no dona la informació en qüestió. I especialment il·lustratiu va resultar el meu article de reconeixement i agraïment al Moto club Palau el mateix disabte al vespre que va tenir lloc l'exhibició d'en Toni Bou i companyia, amb la seva gran repercussió entre la gent del poble, que va obligar al govern municipal a fer el mateix, d'una forma excepcional en diumenge, quan mai en aquesta legislatura s'havia insertat informació a la web municipal en un dia festiu.
 
Cal tenir en compte que, escriure en aquest bloc, constitueix un gran entreteniment per a mi. Fa que m'ho passi bé escrivint. Però, si a més, les meves opinions i les de CiU de Palau-solità i Plegamans, aconsegueixen transcendir a una bona part de la ciutadania palauenca i plegamanina, encara millor. Si amb les nostres publicacions a la web del partit: http://ciu.cat/palau, les nostres insercions a les revistes del poble i butlletí municipal, a banda d'aquest bloc. Si amb tot això, hem aconseguit arribar a les persones, fer-los veure com durant tres anys i mig hi ha hagut un govern municipal que s'ha dedicat a no governar, a desfer i fer d'oposició a l'oposició..., si les nostres informacions/opinions han servit per crear un estat clar d'opinió, amb el que això costa quan no s'està al govern ni es tenen suficients eines, entenc que vol dir que estem fent les coses bé. Que treballem en positiu i sempre construïnt i no pas destruïnt com l'oposició sí feia a l'anterior legislatura. Vol dir tot plegat que estem en el bon camí, i que cal seguir potenciant totes aquestes eines de comunicació (també amb els blocs d'en Joan Carol i d'en Josep Maria Serravinyals), per poder, no només seguir informant i comunicar-nos amb la gent del poble, sino per fer-los veure com, per exemple, en els sis propers mesos assistirem a un desplegament mediàtic i de política d'aparador sense precedents en obres a la via pública, parcs i jardins, etc, que compensi la total inacció dels tres anys i mig transcorreguts fins ara.
 
Gràcies a tots per seguir-me, i espero continuar donant resposta satisfactòria a les vostres espectatives!
 
 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.