dilluns, 29 de juny del 2009

63 REGIDORS ELEGITS DEMOCRÀTICAMENT DURANT 30 ANYS A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS


30 anys d’Ajuntaments democràtics, 30 anys de feina conjunta

Aquest és el principal missatge que van relatar les personalitats que van assistir el passat dissabte, 27 de juny, en la commemoració dels 30 anys d’Ajuntaments democràtics a Palau-solità i Plegamans.

A l’Auditori de la Masia de Can Cortès, lloc on es va desenvolupar l’acte institucional, s’hi van aplegar part dels 63 regidors i regidores que han representat la ciutadania palauenca en aquestes tres dècades així com tres de les quatre persones que han presidit l’Alcaldia. Hi va faltar el primer dels quatre alcaldes democràtics, en Joan Payola, qui va governar entre els anys 1979 i 1993.

L’exregidor Àngel Marsal va ser l’encarregat de dirigir unes paraules en representació de l’Alcalde Payola. Van continuar els parlaments qui ser Alcaldessa entre el 1993 i el 1995, M. Àngels Padró, seguida de Teresa Padrós, Alcaldessa des de 1995 i fins al 2007, i, finalment, va clausurar l’acte Mercè Pla, actual Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans. Els quatre representants municipals van coincidir en felicitar els 63 regidors al llarg dels 30 anys per la feina que han fet i també van fer una reconeixement a la tasca que duen a terme cada dia els treballadors del consistori.

“Al llarg de 30 anys, Palau-solità i Plegamans ha experimentat un gran canvi. Aquest canvi ha estat possible gràcies a l’esforç i la constància de tots i cadascun dels alcaldes i regidors que han format part d’aquest Ajuntament. A tots ells, moltes gràcies” va subratllar Mercè Pla, Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans.

Tots els regidors presents van rebre un obsequi de part de l’actual equip de govern: una il·lustració de la porta del Saló de Plens de l’Ajuntament amb el nom dels 63 regidors que han format part del consistori palauenc.

L’acte va finalitzar amb una fotografia de tots els alcaldes i regidors que han format part de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans durant els darrers 30 anys.