divendres, 19 de juliol del 2013

ESPECTACULAR ACTE AMB EL CONSELLER HOMS AHIR AL VESPRE A PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

CIU PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS


El conseller Homs defensa la radicalitat democràtica del "dret a decidir"


Homs, en un acte a Palau-solità i Plegamans, ha deixat clar que el procés iniciat a Catalunya  "no té marxa enrere"



El conseller de la Presidència i Portaveu del Govern, Francesc Homs, ha defensat la radicalitat democràtica del "dret a decidir" i en aquest sentit ha manifestat: "No puc entendre com hi pot haver alguna persona que no vulgui permetre que els catalans puguem decidir el nostre futur posant un vot en una urna".


El conseller també ha recordat que des de fa més de trenta anys els diferents Governs de la Generalitat de Catalunya han intentat negociar amb l'Estat espanyol i aquest "ens ha acabat tancant les portes i ha incomplert massa vegades els acords assolits, fet que ha portat Catalunya a una situació insostenible. A més a més, cal recordar que hi ha molts dels nostres diners que se'n van a Madrid i no tornen, altrament conegut com a dèficit fiscal". Tot això va fer que hi hagués una gran mobilització ciutadana a la passada Diada del 11 de setembre i que es traslladés aquesta voluntat popular com a mandat democràtic a l'actual Govern. En aquest sentit el conseller ha deixat clar que el procés iniciat a Catalunya "no té marxa enrere".


Homs també ha comentat que "a l'altra banda del camí no ens espera ningú" i que aquest fet pot provocar que alguns ciutadans visquin aquest procés amb una mica d'angoixa, però Homs ha destacat que "l'important és fer camí per arribar tots junts al nostre destí".


"A Madrid es pensen que tots vostès no existeixen i que la consulta és una dèria del president Mas. No volen veure que és la societat civil qui s'està organitzant i mobilitzant" ha destacat Homs, en referència al joc brut contra el president Mas durant la passada campanya electoral, i en aquest sentit ha afegit "i segur que n'hi haurà més. Es pensen que si acaben amb ell, acabaran amb el procés".


El conseller de la Presidència i Portaveu del Govern, Francesc Homs, ha fet aquestes declaracions en el marc del "sopar a la fresca" amb més de 160 persones, organitzat per l'agrupació local de CiU a Palau-solità i Plegamans, i que ha comptat amb la presència dels regidors i representants locals i comarcals de CiU, JNC i UJ, així com representants locals del PSC i Esquerra, i una nombrosa representació d'entitats culturals i cíviques del poble.