dilluns, 8 de juliol del 2013

PSOE/ICV-EUiA/VdPSIP: DOS ANYS D'UN GOVERN QUE DESFÀ I NO FA

Us reprodueixo a continuació l'escrit del Grup municipal de Convergència i Unió al Butlletí municipal del mes de juliol que, com sempre, s'ha de limitar a 1300 caràcters:
 

PSOE/ICV-EUiA/VdPSIP: DOS ANYS D'UN GOVERN QUE DESFÀ I NO FA

 

Ja hem passat l'equador de la legislatura. Dos anys sencers que han servit per demostrar que l'actual govern municipal només s'ha dedicat, de forma gairebé obsesiva, a desfer moltes de les obres i consecucions del govern liderat per CiU, en la legislatura anterior només perquè les havien fet uns altres. Despeses a gust de l'actual alcaldessa, innecessàries, com canviar accesos a edificis o suprimir arbres de la zona de vianants; abandonar el carril bici o la masia de can Falguera sense donar-li cap us; desmuntar la moderna estructura operativa de la Policia Local; i un llarg etcétera que arriba, fins i tot, a l'acomiadament d'una treballadora del Desoc, que s'ha d'encarregar de fer polítiques per crear ocupació, només perquè havia entrat, mitjançant el corresponent procés selectiu, mentre governava CiU.

 

Mentrestant, des de l'oposició CiU ha aconseguit que l'IBI no pugi als palauencs, que es bonifiqui la taxa d'escombraries a persones grans i famílies nombroses, o que es defensi els afectats per hipoteques; per posar tres exemples que, en lloc de desfer, també es poden aportar beneficis al poble. Almenys, l'actual govern no pot anular la dinàmica aconseguida entre el 2007 i el 2011, quan es creen els grups de les vaques i les cabres, que tant han contribuït a donar força i sentit a les nostres festes i a que sorgeixin noves entitats. Gràcies a la gran implicació de la societat civil i de la inmensa majoria d'entitats, s'aconsegueix una Festa Major del tot participativa.

 

Des del Grup municipal de CiU us desitgem que tingueu una MOLT BONA FESTA MAJOR 2013!