dimarts, 18 de febrer del 2014

JA QUE TOT NO HO PODEN DESFER, CANVIEN EL NOM

Mira que n'ha desfet de coses aquest govern municipal. No sé si cal anar fent memòria: canvis de portes i d'ubicació de serveis a l'edifici de l'Ajuntament, el mateix però al de Serveis Socials, l'abandonament definitiu del Carril Bici, les pantalles de televisió informatives, la destrucció total de l'estructura i organització de la Policia Local, desaparició de la UMA i del seu vehicle tot-terreny, el butlletí municipal Fem Poble i tot un seguit d'exemples que ja tindrem temps d'anar recordant.
 
Però, és clar, tot no ho poden eliminar. I, malgrat la gent del PSC ja voldria retornar al vell sistema de recollida d'escombraries acabant amb el Porta a Porta actual, o amb el servei de bus urbà, ni que sigui perquè va ser l'anterior govern el que ho va implantar, i que ja s'encarrega el Regidor Pedro Sánchez de salvaguardar, ara ens trobem sorprenentment amb un canvi de nom respecte d'un servei, també implantat, potenciat i consolidat durant l'anterior legislatura. Parlo del DesOc, Servei de desenvolupament empresarial i d'ocupació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Recordem d'on veniem, ja que el que l'any 2007 hi havia era una Borsa de Treball prou consolidada on empreses ofertants de llocs de treball i persones a l'atur creuaven les seves necessitats per tal de lluitar contra l'atur principalment al poble.
 
Aquest servei del Desoc, de cop i volta s'ha passat a dir: Palau Avança. Sí senyor! Així semblarà que fan qui sap què, però som on érem. Diu que ara es potenciarà la formació, (si, igual que el Desocc), que es faran jornades no només formatives sino també de promoció d'accions en el món del treball entre empresaris i treballadors, (sí, com el Desoc), que s'estarà en contacte amb plataformes d'empresaris per tal de trobar mecanismes de promoció de feina, (sí, com el Desoc) i que hi haurà un Banc de la Feina, (Sí, com el Desoc).
 
Per tant, ja tenim una novetat diferent al que s'havia convertit en habitual fins ara: ja no desfan, (potser ja no els queda res més per desfer), sino que li canvien el nom a determinats serveis impulsats per l'anterior govern.
 
Sincerament, m'és igual aquest canvi de nom. El que cal és que funcioni. I, ja us puc assegurar que, a la vista de la gran professionalitat de les tècniques que es troben al front d'aquest servei, la cosa anirà endavant. Si el canvi de nom significa que per part de l'Ajuntament s'hi posarà un major interès, ja m'està bé! Si el que els feia nosa era el nom, i amb aquest canvi, treballaran amb més eficàcia des de la Regidoria, endavant amb els canvis. Però, que ningú es deixi enredar, el Palau Avança és el Desoc i fa el mateix que el Desoc. Evidentment, actualitzant-se segons les circumpstàncies i necessitats de cada moment!
 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.