divendres, 2 de novembre del 2012

ARA SÍ

Més val tard que mai. en el meu anterior apunt em queixava que el Col·legi d'advocats no s'hagués afegit a l'onada de suport de l'inmensa majoria de col·legis professionals del país al dret a decidir. a que Catalunya pugui decidir lliurement el seu futur.
 
dimecres sembla que l'Il·lustre Col·legi d'advocats de Barcelona va emetre una nota donannt suport al referit dret inalienable de tots els pobles. M'en alegro; ja no sé si m'ho esperava.
 
això dels Col·legis d'advocats, que de vegades sembla un regne de taifes, donada la gran quantitat que n'hi ha; seria aconsellable que fos el màxim òrgan de l'advocacia catalana qui es pronunciés al respecte d'una forma inequívoca. Parlo del Consell dels Il·lustres col·legis d'advocats de Catalunya. Si això passa, el gruix de la societat civil catalana s'haurà pronunciat d'una forma gairebé unànime al respecte, i només caldrà esperar al gran resultat que el sobiranisme català ha d'aconseguir el proper 25 de nobembre.
 
No tingueu dubtes. Encara que alguna veu grinyoli pels mitjans espanyols, el projecte de Convergència i de Unió, és clar i majoritari! Ningú podrà estroncar l'il·lusió col·lectiva que no només viu el país sino també l'inmensa majoria de la militància d'ambdós partits!