dilluns, 19 de novembre del 2012

NO ENS FARAN CALLAR!

 Totes les informacions publicades pel diari El Mundo són completament falses.

Aquests atacs l'únic que volen és silenciar la veu d'un poble. Ataquen el President Mas perquè com a president li ha donat la veu al poble perquè pugui exercir el dret a decidir democràticament el seu futur i aquest és el dret que volen aniquilar, silenciar i fulminar. Però no ho aconseguiran.

El Jutjat d'Instrucció número 30 de Barcelona, que és el que porta el cas Palau,va emetre divendres un comunicat de tres punts on aclareix que:

 

1. Des del mes de maig quan la Policia va remetre al Jutjat d'Instrucció número 30 de Barcelona el seu darrer informe sobre el Cas Palau, el Jutge instructor no ha encomanat a la Policia cap ampliació ni cap nova investigació sobre aquest cas.

2. Al Jutjat no li consta que la Policia estigui duent a terme cap nova investigació sobre el Cas Palau i, per tant, desconeix l'existència de qualsevol mena d'informe que la Policia hagi pogut elaborar sobre el cas.

3. Ni la Policia ni cap altre òrgan de la policia judicial pot dur a terme investigacions sobre un assumpte que és objecte d'investigació judicial sense el mandat del Jutge instructor i que, en tot cas, qualsevol informació que pugui obtenir la policia ha de ser comunicada de manera urgent i exclusiva al Jutge instructor del cas.

 

Des de Convergència Democràtica de Catalunya es va anunciar que es presentarà de manera immediata una querella criminal per injúries greus i calúmnies contra el diari El Mundo i els periodistes que firmen la

informació.

Convé recordar que el diari El Mundo és un dels mitjans de comunicació que més durament ha carregat contra l'escola catalana i contra el nostre model d'immersió lingüística i que és un mitjà especialitzat en crear polèmiques. Per exemple, a dia d'avui, El Mundo encara defensa que va ser ETA l'autora dels atemptats de l'11-M a Madrid o que manté que a Catalunya no hi ha convivència com a conseqüència d'un conflicte lingüístic que discrimina els ciutadans de parla castellana.

Lamentem profundament l'actitud dels partits catalans, especialment d'aquells partits que es diuen patriotes, que en lloc de fer costat al president del seu país quan és atacat amb mentides, es posen al costat d'aquells que són capdavanters en les campanyes més dures contra Catalunya.

Nombrosos partits catalans han sortit repetidament a criticar el diari El Mundo quan aquest publicava informacions que atacaven a Catalunya. Com és que avui aquests partits no han fet el mateix? Per què es creuen avui les informacions d'El Mundo quan mai se les han cregudes? Per què aquests partits no surten avui a

defensar el President de la Generalitat?