dimarts, 12 de maig del 2009

I ÉS ARA AMB LA CRISI QUAN EXECUTEM ELS PROJECTES QUE S'HAURIEN D'HAVER REALITZAT DURANT ELS 12 ANYS SOCIALISTES D'INOPERÀNCIA ABSOLUTA


Comença la remodelació de l’edifici municipal d’Anselm Clavé

Ja ha començat la rehabilitació i remodelació de l’edifici municipal situat al número 11 del carrer Anselm Clavé, un dels projectes que ha decitit portar a terme la regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans amb el finançament del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL). Aquest projecte, que té un pressupost de 285.920,28€, ha estat adjudicat a l’empresa palauenca Vallès 11 i comporta l’ocupació de 22 operaris i 2 arquitectes. D’entre els 22 operaris cal comptar 8 persones contractades de nou que estaven a l’atur i que buscaven feina a través del Servei Municipal de Desenvolupament i Ocupació (DESOC).

Un cop s’acabin els treballs s’haurà transformat un edifici que havia quedat obsolet i que patia aluminosi, cosa que provocava greus problemes estructurals i un perill evident que va obligar a evaqüar-lo. A banda d’assegurar la solidesa de l’immoble, es farà una distribució completament nova i adient als nous usos que tindrà l’immoble, que es dedicarà a les entitats cíviques del municipi i als serveis socials.

A més, l’edifici s’adaptarà a la legislació vigent quant a l’accessibilitat -s’hi instal·larà un ascensor-, l’aïllament tèrmic i la integració de plaques solars per a aigua calenta sanitària, entre altres qüestions. Les obres finalitzaran al desembre d’aquest any.