dijous, 4 de novembre del 2010

PROHIBIT PARLAR PEL MÒBIL QUAN ES CONDUEIX!

La Policia Local inicia una campanya per reduir l’ús indegut del mòbil

La Policia Local de Palau-solità i Plegamans durà a terme una campanya per reduir l’ús indegut dels dispositius telefònics durant la conducció. La campanya, d’abast estatal, es realitzarà entres els dies 8 i 14 de novembre i està impulsada pel Servei Català de Trànsit.

La Policia Local de Palau-solità i Plegamans segueix les directrius de control i seguiment que dóna el Servei Català de Trànsit a totes les policies locals i, per aquest motiu, durà a terme la campanya per controlar l’ús dels mòbils mentre conduïm. Una conducta que segons l’inspector en cap de la Policia Local del municipi, Xavier Virgili, “es considera de greu risc per a la seguretat viària i l’accidentalitat”.

La campanya es fa d’acord amb les decisions preses pel Grup de Treball GT12, de Directrius Tècniques i Reglamentació de Mitjans Tècnics a les Policies Locals de la Comissió Catalana de Trànsit i Seguretat Viària (CCTSV). Aquesta és l’onzena campanya d’aquesta any impulsada pel Servei Català de Trànsit pel que fa a temàtiques diverses de seguretat viària.