dimecres, 7 de gener del 2009

COMENÇA UN NOU ANY


Lamento haver abandonat aquest, el meu blog, durant una setmana sencera. Però, jo des del passat dia 31 de desembre en que vaig escriure el darrer post publicat, també he fet unes petites vacances tant del meu despatx d’advocat com de la gestió directe dels meus àmbits de gestió municipal, tot i que d’això darrer no s’en ha de deixar mai de mantenir-se ni que sigui a l’aguait, per les característiques pròpies d’un càrrec públic i per les concretes de l’àrea, doncs hi va en gran mesura la seguretat de les persones.

Hem iniciat un nou any, hem reposat forces, hem renovat il·lusions, hem gaudit de la família, dels nens, dels Reis, del Tió, etc. I ara, disposem de les eines, les ganes i les persones adequades per tirar endavant tot aquest seguit de projectes que, de ben segur, fructificaran al llarg d’aquest any 2009.

Com sempre, us aniré explicant de forma puntual tot allò que afecta a Governació i Comunicació, i que a grans trets ja us vaig avançar en el post que vaig dedicar a parlar de l’aprovació dels pressupostos per enguany. I és que, només començar-lo ja estem immersos en la preparació del butlletí municipal Fem Poble del mes de gener, ja estem acabant d’enllestir tots els preparatius per a la posada en marxa d’una emissora de ràdio com cal, moderna, àgil i que incorpori i es sustenti en les noves tecnologies i Internet; hem iniciat en proves la posada en marxa amb col·laboració amb una empresa del poble, una televisió local per Internet,
http://www.tvpalau.cat/
que ha d’ajudar a potenciar totes les activitats culturals, esportives, lúdiques, socials i institucionals del nostre poble. Estrenarem properament una nova pàgina web municipal moderna que també permetrà allotjar-hi continguts audiovisuals de tot tipus, iniciant-se un sistema de subscripcions dels ciutadans a la mateixa, de tal manera que qualsevol nova publicació o inserció serà rebuda pel ciutadà a la seva pròpia bústia de correu electrònic.

Millorarà ostensiblement el sistema d’informació i comunicació amb els ciutadans. Però no només això, sino que també en la dinàmica interna de funcionament de les diferents àrees i regidories del govern, s’optimitzaran els recursos municipals al màxim, doncs des d’ara totes les partides destinades a Comunicació de tots els departaments municipals, seran gestionats de forma coordinada però directa des de la regidoria de Comunicació; aconseguint així, que la informació, publicitat, campanyes, etc de les diferents àrees mantindran una coherència no només en la presència als diferents mitjans sino també en el seu diseny i imatge que, també s’elaborarà des de la pròpia regidoria.

Espero poder seguir comptant amb el vostre suport i la vostra col·laboració. Aprofito ara per desitjar-vos de tot cor que tingueu un nmolt bon any 2009!