dimarts, 29 de setembre del 2009

EL GRAN DIA DE LA NOSTRA POLICIA




La setmana de la Policia Local ret homenatge als agents

El passat dissabte 26 de setembre, la Policia Local de Palau-solità i Plegamans va celebrar l’acte de cloenda de la setmana de la Policia. Al llarg de la setmana s’han celebrat diverses activitats en què els agents de la policia han estat els màxims protagonistes. La festa de cloenda va servir per retre homenatge a la tasca i dedicació duta a terme pels policies del municipi, pels agents d’altres cossos policials, pels voluntaris i professionals de Protecció Civil i per persones d’altres àmbits professionals.

Per tercer any consecutiu, la Policia Local de Palau-solità i Plegamans va celebrar la seva festivitat. Durant set dies, els agents de la policia van organitzar diverses activitats esportives, com un partit de futbol i un campionat de tennis taula, amb l’objectiu de fomentar la relació entre els agents del cos. “És l’única setmana de l’any en què els policies ens podem distreure de la nostra tasca diària” explicava l’Inspector en Cap de la Policia Local, Xavier Virgili, qui va apuntar també la importància de les qualitats humanes dels policies de la plantilla que es reflecteixen en el seu tracte quotidià amb la ciutadania.

Per la seva banda, durant els parlaments en l’acte de cloenda de la setmana de la Policia Local, el regidor de Governació, Jaume Oliveras, va destacar el canvi que ha fet la Policia Local en els dos últims anys. “S’han millorat aspectes com la formació o l’especialització alhora que s’ha prioritzat la proximitat cap al ciutadà creant l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) i l’Oficina de Suport”, apuntava Oliveras.

Finalment, l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, va recordar que per tot l’equip de govern la tasca duta a terme per la Policia Local és molt important i per aquest motiu, “a finals d’any es començarà a impulsar la creació de la nova comissaria de la Policia Local”. Va agrair també la tasca que fan tots i cadascun dels agents en la feina del dia a dia.

L’acte de cloenda va servir també perquè s’atorgués un reconeixement als agents per la seva tasca realitzada i pels seus anys de servei al cos. Es va aprofitar per fer el lliurament de trofeus de les diferents activitats esportives que es van celebrar al llarg de la setmana.