dijous, 29 d’octubre del 2009

APROPANT AL MÀXIM LA INFORMACIÓ ALS CIUTADANS!


Noves pantalles informatives en diversos punts de la vila

La regidoria de Comunicació de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha instal·lat diverses pantalles en punts clau del municipi per tal d’apropar informació pràctica i de servei a la ciutadania. La nova plataforma emetrà petites peces d’informació útil com alertes meteorològiques o d’altres que puguin succeir, de serveis municipals i tràmits, de projectes urbanístics i d’afectacions a la via pública, de promoció d’activitats, actes culturals, curiositats...

“Aquest mitjà ofereix moltes possibilitats”, comenta el regidor de Comunicació, Jaume Oliveras. “El suport de les pantalles tot just s’acaba d’instal·lar, per la qual cosa es començarà amb uns pocs continguts, en fase de proves, que s’aniran ampliant a mesura que el nou mitjà es consolidi”, afegeix el regidor.

Ja s’han instal·lat sis pantalles: dues a la zona d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament –de moment n’hi ha una al mòdul provisional ja que la Casa Consistorial està en obres i una altra a l’edifici de Serveis Tècnics–; una al Pavelló Municipal d’Esports Maria Víctor; una altra a l’edifici dels Serveis Socials; una més a l’Espai Jove l’Escorxador; i, per últim, una altra a la Casa de Cultura Masia de Can Cortès. La setena pantalla s’instal·larà en breu, al capdamunt d’un tòtem que es preveu instal·lar a la cruïlla entre l’avinguda Catalunya i el passeig de la Carrerada.