dilluns, 18 d’abril del 2011

ARA SÍ QUE, PER MOLT QUE S'ESFORCIN EN MENTIR I FER VEURE UNA ALTRA COSA, LA PISCINA MUNICIPAL SERÀ UNA REALITAT!

S’aprova l’adjudicació per fer i gestionar el complex esportiu amb piscina coberta del municipi



El Ple de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans va aprovar, el passat dijous 14 d’abril, l’adjudicació administrativa per a la elaboració del projecte, construcció, gestió i explotació del nou complex esportiu amb piscina coberta. El punt de l’ordre del dia va ser aprovat amb els vots a favor de CiU, ERC i PP i els vots en contra del PSC i ICV-EuA.



El projecte aprovat preveu la construcció d’un complex amb una sola planta, una piscina coberta de tres vasos, un espai well-ness, una sala d’activitats i cardiovasculars amb aparells gimnàstics, una zona de vestidors, espais de raqueta, un bar, un solàrium exterior connectat amb la piscina coberta amb accessos a través d’una gran façana transparent i un sistema de calderes per biomassa.



El cost del projecte és de 4.795.527€, dels quals l’Ajuntament n’aportarà 390.000 en dos anys, 310.000 es rebran de subvencions, 800 mil provenen del conveni urbanístic del sector de Can Valls i l’empresa adjudicatària aportarà 3.445.527€. La concessió serà a 30 anys i es preveu que l’Ajuntament faci una aportació de 95.000 l’any durant els primers 17 anys. L’Ajuntament preveu que el balanç econòmic del nou complex esportiu sigui positiu a partir del tercer any d’explotació.



El servei serà públic i els preus del servei seran aprovats cada any per l’Ajuntament. El consistori participarà de la gestió mitjançant una comissió de seguiment mixta, que vetllarà pel correcte desenvolupament del servei públic, farà seguiment dels comptes i serà qui en proposi les tarifes anualment.



Seguint el procés administratiu establert, d’aquí a quinze és previst que se signi el contracte amb l’empresa adjudicatària Instal·lacions de Lleure Esportiu ILLA, S.A., que és adjudicatari també d’altres centres públics en poblacions com l’Ametlla del Vallès, Cabrils o Vic.