dilluns, 28 d’abril del 2014

PREGUNTES I RESPOSTES PLE ABRIL 2014

Després del resum i anàlisi de la sessió plenària del mes d'abril que vaig fer-vos divendres passat, toca explicar-vos les preguntes que des del Grup municipal de CiU vaig adreçar al govern, així com les respostes rebudes, que aniré desgranant en els propers apunts:
 

1.- Per quina raó s'ha contractat una assegurança amb la companyia Caparac per cobrir els danys a tercers causats pel personal municipal Així com l'electe, quan ja n'hi ha una altra de contractada amb la companyia Maphre pels mateixos riscos?

Saben que han llençat set mil euros de diner públic a les escombraries?

 

La resposta el teòric regidor responsable, Sr. Segrelles, la va revotar cap a l'interventor municipal, qui ens va oferir la mateixa resposta que el mes passat: Que creia que això no era així, que hi havia diverses assegurances que cobrien riscos distints segons el tipus de personal municipal..., però, que ja ho comprovaria degudament i així ens ho comunicaria. Com veieu, tant mirats que semblen en matèria econòmica, però, si es llencen cap a set mil euros a les escombraries en dues assegurances que cobreixen el mateix, no els preocupa massa, i en poc més d'un mes, encara no s'han dignat a comprovar-ho.

 

2.- S'ha pensat en portar a terme algun tipus d'actuació de manteniment a la Ronda Verda tenint en compte que tant el mobiliari urbà com baranes, etc, està extraordinàriament malmès?

Han pensat en algun tipus de dispositiu de vigilancia durant les nits del cap de setmana per aturar el vandalisme?

 

La resposta ens la va oferir, per una banda el regidor Pedro Sánchez, qui es va mostrar molt preocupat pel nivell de vandalisme que s'observa durant les nits dels caps de setmana, i de vegades també entre setmana, ens va dir que no feia altra cosa que anar gastant diners en reparacions de tota mena que, al cap de quatre dies tornava a veure's malmès allò arranjat. Però, pel que fa a un possible dispositiu policial, va ser la regidora Marcuello qui va respondre molt vagament per dir-nos que sí que es feien dispositius de vigilància, que en una ocasió es va produir una detenció per danys, i que era molt difícil actuar en aquest àmbit. I jo que dic: Clar, si no us haguessiu carregat les campanyes temàtiques, si utilitzessiu com cal el vehicle no logotipat fent campanyes o dispositius de paisà, com en el seu dia es va fer en matèria de civisme i d'escombraries, tot seria molt diferent!

 

3.- Per quina raó noinstal·lent il·luminació al parc infantil que vostès van inaugurar a la zona de ca l'Estruch?

Són conscients del perill que això comporta quan es fa fosc?

 

La resposta va venir del regidor Pedro Sánchez, autèntic artífex de la creació i muntatge d'aquest parc, per dir-nos (o així ho vam entendre) que tenia una lluita feia un any amb els serveis administratius del propi Ajuntament i amb els mateixos companys de govern, per aconseguir els diners necessaris per poder il·luminar aquest parc. Fins i tot, vam poder comprovar, al final del ple, com exigia a l'interventor els diners promesos per poder enllestir aquesta il·luminació. Haurà d'agraïr-nos la pressió!

 




This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.