divendres, 4 de juliol del 2014

LA VERITAT SOBRE LA PISCINA I LES MENTIDES DEL GOVERN MUNICIPAL

Segons sembla, al Facebook de l'Ajuntament s'hi està produïnt un encès debat sobre el per què de la construcció de la nova pista semicoberta al costat del pabelló d'esports i el per què s'ha descartat construïr una piscina municipal, que ja estava aprovada, adjudicada i contractada al maig de 2011.
 
Quedi clar que CiU mai no s'ha manifestat en contra de la pista que es construïrà a partir del mes d'octubre o novembre perquè estigui disponible pels vols de les eleccions municipals del 2015. Som conscients de la necessitat d'una instal·lació d'aquestes característiques, però no som partidaris de fer xapusses. Els més de set-cents mil euros pressupostats per a la pista, només serviran per un pabiment amb un envelat metàlic al damunt, un filat al voltant, però sense lavabos, sense vestidors i sense graderies! D'això és del que estem en contra i no pas de la pista en sí.
 
Quan us intentin enredar dient-vos que la piscina costava a l'Ajuntament cap a cinc milions d'euros, la resposta és clara: MENTIDA!!! Amb les subvencions atorgades i acceptades, el conveni de can Valls i les quotes anuals, l'ajuntament soportava un cost de tres-cents-noranta mil euros!
 
Els números són els següents:
El promotor privat que va GUANYAR un concurs OBERT, TRANSPARENT I PÚBLIC aportava a canvi de la concessió: 3,5 milions d'Euros.
L'Ajuntament ja va aportar l'any 2011 (crèdit demanat, concedit i que s'està pagant actualment): 190.000 Euros; l'any 2012 (s'havia d'incloure al pressupost): 200.000 Euros. El total d'aportacions de l'Ajuntament a la inversió era aquest: 390 mil Euros.
La Generalitat havia aprovat una subvenció l'any 2011 de 190 mil Euros (subvenció aprovada i acceptada per l'Ajuntament, on han anat els diners??? ni idea!!)
La Diputació havia aprovat una subvenció l'any 2011 de 130 mil Euros (subvenció aprovada i acceptada per l'Ajuntament, on han anat els diners??? ni idea!!)
Conveni de Can Valls de 800 mil Euros (dels que l'actual Ajuntament va acceptar perdre'n més de 140 mil, amb una absurda interpretació sobre l'IVA), però n'han cobrat 660 mil!!! On són els diners?? ni idea!!)

A partir d'aquí, l'únic que faltava és aportar 95 mil Euros durant 17 anys, una misèria si tenim en compte que per exemple, serveis com les escombraries ens costen 1,5 milions cada any, o la llum dels fanals, amb més de 500 mil cada any.

En resum, s'ha perdut l'oportunitat ja contractada de tenir una piscina municipal amb gimnàs, per la tossuderia d'un govern que està més obsessionat en desfer el que ha deixat fer l'anterior que amb millorar el poble de veritat. I ara, ens en gastem 700 mil en un nyap de pista. I per cert, l'empresa que va guanyar el concurs, no s'ha hagut d'indemnitzar per parar el projecte? Quan ens costarà al poble la tossuderia del Govern en no voler executar el projecte ja contractat??
 
Quan us parlin d'una sentència judicial en contra de l'adjudicació de la piscina, tingueu clar que es tracta d'una sentència que deriva d'una acció interposada per la regidora Marcuello en nom d'ICV, que va contra l'Ajuntament i que aquest quan compareix ho fa estant l'antiga oposició al govern. Per tant, és tant senzill com que: el demandat dona la raó al demandant`. Què esperem si no, que dictamini el jutge?
 
Espero que aquestes reflexions serveixin per donar resposta a tot aquell que us intenti enredar amb les xifres de la piscina, que si no l'han tirada endavant només ha sigut per raons polítiques!
 



This email is free from viruses and malware because avast! Antivirus protection is active.