dimecres, 16 de juliol del 2014

TURULL: "QUE EL QUE VAM PERDRE PER LA FORÇA DE LES ARMES, HO RECUPEREM PER LA FORÇA DELS VOTS"!


 

NOTA DE PREMSA

CIU PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

 

Turull: "Cal treballar junts tots els que estem a favor de la consulta"

Més de 130 persones es van aplegar ahir al vespre a Palau-solità i Plegamans en el tradicional sopar d'estiu que CiU organitza cada any per fer balanç del curs polític. El portaveu de CiU al parlament de Catalunya, Jordi Turull, qui va esperonar a tots els assistents a treballar plegats per fer realitat la consulta.


L'acte va comptar amb representants de diferents formacions polítiques com ERC i ICV i també, membres de l'ANC. El portaveu de CiU al Parlament de Catalunya va destacar que per celebrar la consulta cal que tots plegats treballem bé per fer-ho possible. En aquest sentit, Jordi Turull va reclamar a totes les forces polítiques un esforç per treballar  plegats per fer realitat els anhels de la majoria de catalans i catalanes. En referència al PSC, Turull va manifestar que si opten per donar suport a la consulta "els hi donarem la benvinguda sense retrets".


L'acte va ser presentat pel president de CDC, Joan Carol i la presidenta d'Unió Lídia Caparrós. Tots dos van agrair la presència dels assistents i van animar-los a participar dels diferents actes que s'organitzaran des d'ara fins a la consulta.

Al final del discurs de Jordi Turull, els assistents van preguntar sobre diferents aspectes de l'actualitat política. L'acte va comptar amb una representació comarcal de CDC encapçalada per la presidenta Núria Colomer i pel president d'Unió Xavier Amador i diferents responsables d'entitats cíviques del municipi. 




 



Este mensaje no contiene virus ni malware porque la protección de avast! Antivirus está activa.