dimarts, 12 d’agost del 2014

UN DARRER ESFORÇ, I JA HO TENIM!

Cal que ho tinguem ben clar: Si volem votar el proper dia 9 de novembre, l'assistència a la V de la Diada ha de ser més massiva que mai! I és per això, que no podem defallir, ni dubtar, ni trontollar el més mínim. Ara fa un any, també sentia parlar que a la Via Catalana només s'hi havien inscrit poc més de 70 000 persones i que s'en necessitaven 400 000. Al final vam ser dos milions!
 
I és que, és evident que el mes d'agost no és pas la millor època per fer inscripcions ni preparacions clares de cara a la Diada. Un cop finalitzen les vacances, i sobretot aquest mes, tot canvia, la gent es posa en marxa, torna a carregar les bateries i, deixant-se d'intents sempre frustrats de contaminació a tot nivell, actúa com un sol home i no tinc cap dubte que tornarem a fer una demostració inequívoca i unànim de democràcia i esprit cívic, deixant en ridícul a tots aquells que, malgrat voler organitzar actes contraprogramant el clamor popular, ni que sigui fent venir gent d'arreu d'Espanya per manca de voluntaris catalans, ens demostren que són els menys i que l'únic que persegueixen, en la majoria dels casos, és la confrontació i la recerca del conflicte sense més.
 
Sembla que, cada cop més, i també en ple mes d'agost, alguns diaris nacionalistes espanyols i de clars tics d'imperialisme gairebé colonial, han entrat en una espiral de desesperació que els porta a límits delirants que posen en evidència que s'els han acabat els arguments en contra d'una proposta catalana tant democràtica com és només la de voler votar!
 
Observo com un "intelectual" com en Mario Bargas Llosa, arriba a afirmar com qui res: "Que és més perillós el nacionalisme pacífic que el radical". Com algú amb un mínim de seny pot dir això? Clar, contra aquell nacionalisme d'ETA, que s'expressava a través de les armes i la violència, els resultava més fàcil actuar i combatre. Contra una proposta tant democràtica com la de voler votar, i més sabent que el resultat d'una eventual consulta portaria indefectiblement a la Independència de Catalunya, contra això només han sabut trobar l'amenaça, la coacció, la falsedat... Una vegada han constatat que l'apel·lació a que quedarien fora de la UE, de l'euro i del mon mundial, no els ha servit de res, han hagut de recórrer a les mentides amb els intents fracassats d'atacs a la persona i família del president Mas. Ara, i vés a saber com s'ho deuen haver fet, el cas Pujol els dona esperances que els independentistes o, millor dit, els partidaris de la consulta, rebaixem la tensió i ho anem deixant estar. No serà així!
 
A través de la corrupció pretenen fer-nos veure que els nostres polítics n'han viscut durant tots aquests anys i que pretenen mantenir els seus beneficis o privilegis a través de la celebració de la consulta. Són massa il·lusos com perquè això sigui d'aquesta manera.
 
De corrupció cal parlar-ne i combatre amb totes les forces el que s'en sàpiga i derivi. Però, en cap cas oblidem els més de cinquanta imputats i uns quants condemnats, també a presó del PP, el PSOE, el PSC i d'altres. Que el llegir no ens faci perdre l'escriure!
 
Som on som, no per cap ocurrència del nostre president, sino perquè entre tots ho hem volgut així. Per tant, la propera Diada ha de ser més extraordinària que mai! L'any passat a aquestes alçades encara quedaven autocars per contractar. enguany ja estan reservats els mil cinc-cents disponibles. Anem bé, i d'això no en tinc cap dubte. si volem podem, i només ens resta un últim gran esforç.
 
Ben poc em preocupen les associacions amb menys de cent socis que pretenen irrogar-se una representació que ni tenen ni tindran mai. Nosaltres a la nostra, digui el que digui el tal Alonso, la soraya, en Rajoy el Pedro Sánchez aquest que ens compara amb els maltractadors de dones i els diaris que no tenen cap més feina que cercar mentides i amenaces. Nosaltres, si som molts, tots, més a la V del Onze de Setembre, aconseguirem votar el 9 de novembre! Ningú ho podrà aturar!
 
No toca ara parlar del que cal fer si el TC anul·la la Llei de Consultes i per tant el decret de convocatòria. Només cal ser més que mai per demostrar la nostra gran força, que la tenim. Que el món sencer torni a veure la gran capacitat de resistència, la fermesa en les nostres conviccions i el nostre inequívoc esprit cívic i democràtic. Ens hem de centrar en això per poder votar el 9N. Quan es produeixin nous escenaris, ja decidirem en funció de la força que tinguem i de les circumpstàncies que es donin. Però, ara per ara, només hem d'aconseguir anar a votar el 9 de novembre i guanyar. Guanyar amb tot el respecte i oferint totes les garanties necessàries i més als partidaris del No. Perquè, per damunt de tot, només pretenem que s'expressi la majoria de la Nació!
 



Este mensaje no contiene virus ni malware porque la protección de avast! Antivirus está activa.