dimecres, 29 de juliol del 2015

MOTIVACIÓ RENOVADA EN EL SOPAR A LA FRESCA AMB XAVIER TRIAS

Tal com ja vaig anunciar, ahir a la nit va tenir lloc una nova edició del Sopar a la Fresca. És el quart sopar d'aquestes característiques que s'organitza, estiu rere estiu a la Plaça de la Vila. Si en els anys precedents hem comptat amb la presència de personalitats convidades com: Ramon Tremosa, Francesc Homs i Jordi Turull, ahir va ser el torn de qui ha estat durant quatre profitosos anys Alcalde de Barcelona, fent que la capital de Catalunya s'hagi projectat més que mai al món sencer. I no cal que repassi el reguitzell d'alts càrrecs que en Trias ha ostentat al llarg dels darrers trenta anys en els diversos governs de Convergència i Unió.
 
Més de cent persones es van aplegar en un 28 de juliol, amb molta gent de vacances. Gran ambient i molt d'optimisme de cara a les properes eleccions plebiscitàries del 27S. Però, també va servir el sopar d'ahir per donar-nos l'oportunitat d'explicar, per una banda les raons del pacte de govern a nivell municipal, les àrees de competència que ocupem els regidors de CiU i els grans projectes de futur que tenim entre les mans i als que ens hem compromès davant la població. Però, per altra banda, també va servir per explicar com han quedat les coses al nostre poble, tant a nivell de Grup municipal com de partits de l'antiga Federació de CiU, després que Unió Democràtica hagi desaparegut del tot a Palau-solità i Plegamans. Vam poder deixar clar que, una gran part dels qui érem militants d'UDC, ara ho som del nou partit Demòcrates de Catalunya, però que hi ha un important nombre de persones que ja s'han adreçat a nosaltres per incorporar-se al nou projecte. I també que, independentment que el Grup municipal sigui el de CiU, perquè amb aquest nom és amb el que ens vam presentar a les eleccions, el mateix està integrat per dos regidors de CDC, la Laura Navarro i en Jordi Pujol, i jo mateix de la nova formació Demòcrates de Catalunya.
 
I és així que, ara més que mai, havent-nos tret del damunt la llosa insoportable de les constants sortides de tò dels dirigents d'Unió, ara, tant Convergents com Demòcrates anirem a l'una en la nostra lluita per la independència de Catalunya.
 
I és en aquest punt en el que es va centrar en Xavier Trias a la seva intervenció, amb un ric col·loqui posterior.
 
ara ja ho tenim tot preparat per llençar-nos a la gran victòria independentista que ha de suposar el proper 27S! I, molt important: cal que ens anem apuntant tots al tram 66 de la Meridiana, que és el que ens correspon a la gent de Palau-solità i Plegamans per la Diada Nacional de l'Onze de Setembre!
 



El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com