dilluns, 27 de març del 2017

DIVUIT MESOS I ELS ESPETERNECS!

Doncs avui, 27 de març de 2017, fa exactament divuit mesos del 27S. És a dir, de les eleccions autonòmiques/plebiscitàries del 27 de setembre de 2015; aquelles que els que deien que no era un plebiscit, després els va interessar dir que sí, així com potser també a la inversa.
 
El cas és que ja han passat els famosos divuit mesos, i avui no s'ha proclamat la independència! Però, és clar, els qui s'enriuen d'això (recordeu allò que: qui riu l'últim, riu molt millor), fan veure que no s'en recorden que la legislatura actual no va començar fins el dia 9 de gener de 2016. Per tant, els uns, els que volien enviar a no sé qui a la paperera de la història i ara se l'han de menjar a tot hora, i els altres, els que fan mofa dient que tot això no ens porta enlloc, que no complim amb els nostres compromisos, que ells ja ho deien, etc, el que constaten dia rere dia és que la maquinària pel referèndum d'autodeterminació segueix endavant de forma implacable, i que, com a màxim el proper mes de setembre, votarem sí o no a la independència de Catalunya, amb totes les garanties i amb els ulls de tota la comunitat internacional posats sobre nosaltres pendents del què decidim i com ho decidim, malgrat l'oposició, els obstacles, les amenaces i els tribunals espanyols obedients a les instruccions d'un govern antidemocràtic i deslegitimat per la seva obsessió malaltissa de no voler parlar de Democràcia, perdent així un altre territori, com ja va passar amb tants i tants països d'Amèrica o el mateix Portugal.
 
Seguim sentint les mateixes frases i afirmacions que el primer dia. El President espanyol diuen que demà es comprometrà a grans inversions, a fer el Corredor Mediterrani, que ves que no el faci anar a passar per la seva Galícia natal, o que ens posarà al dia amb infrastructures com Rodalies RENFE. Però, si no compleixen ni amb les vint-i-sis sentències del seu polititzat Tribunal Constitucional, que dona la raó a Catalunya pel que fa a multitut de competències. Si no respecta els pactes, convenis i acords subscrits...., si no respecta tot això, com voleu que ara, de cop i volta, compleixi amb uns compromisos verbals, en un acte improvitzat, només per gaudir d'alguns titulars grandiloqüents per part dels seus mitjans cavernaris l'endemà?
 
Res. Que ara sí que comencem a veure els veritables espeternecs de qui se sent acorralat, i el que és pitjor: del que sap que no té la raó, que cada cop hi ha menys seguidors a nivell internacional, i que, en definitiva, veu com tot això de Catalunya, se li està escapant definitivament de les mans.
 
La nostra tranquil·litat rau en saber que el Govern de Catalunya fa el que toca, dins dels divuit mesos a contar des del 9 de gener de 2016, i que per tant, tot estarà apunt pel juliol d'enguany i, en conseqüència, que votarem el proper mes de setembre si volem seguir tal i com estem, o volem una nova República que comenci de zero i respecti la voluntat de les persones, prioritzant la proximitat, la Democràcia, la fraternitat, la igualtat i la llibertat!
 
Pel que fa al nostre poble, la nostra tranquil·litat ens la dona el fet d'haver aprovat per majoria absoluta un compromís clar del nostre Ajuntament amb el Referèndum. Per tant, res ens fa pensar que els palauencs i plegamanins no puguin exercir amb plenitud els seus drets i deures com a ciutadans de Catalunya davant el Referèndum per la Independència!
 



Avast logo

This email has been checked for viruses by Avast antivirus software.
www.avast.com