divendres, 13 de novembre del 2009

PERQUÈ NO SOM COM ELLS

Observo la preocupació de socialistes i ICV per la nova implantació de quelcom tant novedós, modern i efectiu per a una millor comunicació amb els ciutadans, com són les pantalles informatives instal·lades en diferents llocs i dependències municipals.

Són unes pantalles ubicades a sis edificis municipals més un tótem per a exteriors, encara no col·locat, encaminades a donar informació de tot tipus als palauencs i plegamanins tant pel que fa a activitats culturals, esportives, actes organitzats per l'ajuntament o entitats del poble, informacions i consells d'interès, subscripció a canals d'entreteniment, informació meteorològica, etc.

I observo sorprès com preocupa en gran mesura als grups polítics de l'oposició, ja que deuen pensar que aquest govern farà exactament el que ells sí farien. Ells utilitzarien aquestes pantalles per fer-se propaganda política, per utilitzar-les només amb finalitats purament electorals...

Doncs, aquest govern amb això, com en tantes d'altres iniciatives i amb la definitiva legalització de Ràdio Palau properament, el que fa és millorar d'una forma clara i evident la comunicació amb la gent, extrema la proximitat i la immediatesa en la informació com mai s'havia fet abans. I no cal que pateixin: només es dona informació d'utilitat als ciutadans!

Diuen, inventant-se descaradament les dades, que aquestes pantalles suposen un cost de 70000 euros a l'ajuntament; MENTIDA!, es tracta d'un renting que comporta un cost de 300 euros per pantalla al mes. I si el que han fet és multiplicar aquest cost per quatre anys de contracte, em sembla que el resultat tampoc seria el que ells diuen.

Però, com que la ciutadania ja s'ha acostumat a que la Mentida constitueixi la guia de l'actuació política dels grups a l'oposició municipal, ningú ha respost a l'alarma que s'ha volgut provocar.

Seguirem treballant per millorar la informació als ciutadans, i no ens deixarem endur per tanta preintelectualitat política.