dilluns, 28 de desembre del 2009

UN NOU REPTE, UNA NOVA RESPONSABILITAT


Canvi d’atribucions per optimar l’acció de govern

L’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, ha efectuat alguns canvis d’atribucions entre diversos regidors del consistori per tal d’optimar l’acció de govern i respondre a l’augment de tasques i dedicació que requereixen àrees com les de Serveis Socials, Economia i Desenvolupament Empresarial i Ocupació a causa de l’empitjorament de la situació econòmica.

En concret, el regidor Albert Font traspassa les competències de Consum i OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor) al regidor Ivan Costa. Font continua amb les altres àrees que ostentava (Economia, Desenvolupament Empresarial i Ocupació i Esports). D’altra banda, la regidora Carme Rubí traspassa les competències de Sanitat al regidor Ivan Costa, si bé continua ostentant les àrees de Serveis Socials, Gent Gran, Dona i Solidaritat. Amb aquestes transferències, Albert Font i Carme Rubí poden posar tots els seus esforços a coordinar i gestionar les altres àrees que ostenten, que són les que més han de donar resposta a la multiplicació de demandes i necessitats de la ciutadania que està patint la crisi.

En paral·lel a aquests traspassos, se n’afegeix un altre més. Es tracta de les competències de Joventut, que rep Jaume Oliveras de mans d’Ivan Costa. Després de la gran feina feta per Costa, Oliveras agafa el repte de potenciar i dinamitzar un moviment juvenil que ha agafat molta força en els últims anys així com reforçar i ampliar els serveis i les activitats que es realitzen entre l’Ajuntament i les associacions juvenils.

L’actual equip de govern de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es va formar al juny de 2007 amb 6 regidors de Convergència i Unió (CiU); 2 regidors d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC); i un regidor del Partit Popular (PP).

Tot seguit detallem els noms dels regidors i regidores de l’equip de govern amb les seves competències després dels esmentats traspassos de carteres.

Mercè Pla Blagé (CiU): Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans

Josep M. Serraviñals Arumí (CiU): Primer Tinent d’Alcalde i regidor de Transport, Urbanisme, Via Pública i Ensenyament

Abel Julien Vila (ERC): Segon Tinent d’Alcalde i regidor de Sostenibilitat i Medi Natural

David Zambrana Lorenzo (PP): Tercer Tinent d’Alcalde i regidor d’Indústria, Comerç i Turisme

Albert Font Navarro (CiU): Regidor d’Economia, Desenvolupament Empresarial i Ocupació i Esports

Miquel Truyols Rocabruna (ERC): Regidor de Cultura, Festes, Entitats i Patrimoni

Ivan Costa Laballós (CiU): Regidor de Consum i OMIC, Gestió Ambiental, Sanitat i Salut Pública

Jaume Oliveras Malla (CiU): Regidor de Governació, Comunicació i Joventut

Carme Rubí Benito (CiU): Regidora de Serveis Socials, Gent Gran, Dona i Solidaritat