dimarts, 6 de juliol del 2010

ELS PRIMERS SEMPRE SERAN ELS PRIMERS!


Mercè Pla, cap de llista de CiU a les properes eleccions municipals

L’actual alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, va presentar-se el passat divendres com a cap de llista per Convergència i Unió a les properes eleccions municipals del 2011.

Acompanyada del Diputat al Parlament de Catalunya, Lluís Mª Corominas i els Presidents de CDC i Unió al municipi, Mercè Pla va explicar al centenar de persones que es van aplegar al Castell de Plegamans que es presentava una altra vegada per seguir treballant pel poble com ho ha fet, des de la primera vegada que va accedir a l’alcaldia. L’actual alcaldessa va explicar que durant els tres anys que porta sent l’alcaldessa de Palau-solità i Plegamans ha pogut dur a terme els projectes que han fet de Palau-solità i Plegamans un poble per viure’l. “S’han executat grans projectes que han transformat el nostre municipi” explicava Mercè Pla, qui ha recordat que no hagués estat possible “sense el compromís dels diferents partits que conformen l’equip de govern de Palau-solità i Plegamans.”



La cap de llista de CiU a Palau-solità i Plegamans va explicar els diferents projectes que s’han materialitzat aquests darrers tres anys. Així, va parlar del nou edifici de serveis socials, la nova ràdio, el nou CAP, la nova escola, la rehabilitació de l’Ajuntament, el nou POUM, entre d’altres. “No hem d’oblidar, que a banda de dur a terme els nostres compromisos, hem augmentat les ajudes per a Serveis Socials. Som conscients que ara, més que mai, hem d’estar al costat dels ciutadans i ciutadanes” apuntava l’alcaldessa Mercè Pla.

Per la seva banda, el Diputat de CiU i Vice-president de la Mesa del Parlament, Lluís Mª Corominas, va explicar la capacitat de l’actual Alcaldessa per fer front a situacions complicades com les que estem vivint actualment. “En un moment molt difícil, calen persones fortes, amb empenta i compromís, que siguin capaces de fer front als problemes del dia a dia” recordava Corominas.

A l’acte també hi van intervenir els presidents de CDC i d’Unió, Josep Vivancos i Ivan Costa respectivament, qui van explicar les seves experiències polítiques al llarg de les seves etapes com a regidors.

L’acte va comptar amb la presència de persones destacades de la comarca com l’alcaldessa de Sentmenat, Núria Colomé, la Presidenta comarcal de CDC Olga Olivé i el President Comarcal d’Unió, Jaume Riera.