dimarts, 19 d’octubre del 2010

NO POT SER QUE TANTA MENTIDA I IRRESPONSABILITAT PUGUIN QUEDAR IMPUNES!


La policia local de Palau adquireix un vehicle camuflat per a tasques de seguretat ciutadana



L’equip de govern lamenta la irresponsabilitat de l’oposició de mostrar un vehicle similar en una revista privada



La regidoria de governació de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha adquirit un vehicle no logotipat per a realitzar tasques de seguretat ciutadana d’incògnit. Una eina operativa molt important que disposen cada cop més cossos locals de seguretat i que ha de servir per reforçar l’eficiència de la Policia Local en matèria de seguretat ciutadana.



La Policia Local de Palau ha adquirit aquest vehicle per tal d’efectuar tasques de seguretat ciutadana en ocasions en que es prudent no ser identificats, no alarmar als ciutadans, així com en la lluita contra l’incivisme. “És important que els cossos de la policia tinguin un vehicle d’aquestes característiques, els quals són molt necessaris i útils per actuar en moments determinats” apunta l’inspector en cap de la Policia Local Xavier Virgili.



Per la seva banda, el regidor de Governació Jaume Oliveras, ha lamentat que el grup municipal del Partit dels Socialistes de la localitat hagi publicat la fotografia d’un vehicle similar quan aquest ha de passar el màxim de desapercebut. “És una irresponsabilitat per part d’autoritats locals que haurien de saber quines repercussions pot tenir publicar informacions falses i poc documentades” apuntava Oliveras, qui ha assegurat que l’Ajuntament està valorant la possibilitat d’emprendre accions legals amb els responsables de la publicació de la fotografia.



El vehicle adquirit per la policia local disposa de tots els elements d’emergència i seguretat, tant lluminosos com acústics per actuar en cas que sigui necessari.