dimecres, 2 de febrer del 2011

JA S'ACABEN LES OBRES DEL CENTRE!


Talls puntuals de corrent elèctric a partir del dia 4 a la Zona de Vianants

El divendres 4 de febrer començaran els treballs de desconnexió de l’antiga xarxa de subministrament elèctric i de connexió al nou cablejat que s’ha instal•lat a la recentment creada Zona de Vianants del centre del municipi. Per poder dur a terme aquests treballs (que tenen una durada prevista de 3 setmanes) s’han de fer talls puntuals del subministrament d’electricitat. “L’Ajuntament agraeix la paciència dels ciutadans per les molèsties que poden causar aquests talls, que són necessaris per millorar la xarxa de subministrament”, comenta l’Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla.

Les interrupcions d’electricitat seran de curta durada (màxim de 2 hores), afectant a grups reduïts de veïns i comerços en cada tall. Les empreses que executaran aquests treballs es posaran en contacte amb cadascun dels abonats per avisar-los del tall i intentar pactar, especialment amb els comerços, les hores en què el tall els pot crear menys molèsties. En un principi es preveien talls de més durada i amb una afectació major d’immobles. Això s’ha pogut limitar amb la intervenció del personal tècnic de l’Ajuntament i del regidor de Via Pública, que han organitzat un mètode de treball que causarà menys molèsties per als abonats.

Un cop finalitzin aquests treballs es podrà retirar l’antic cablejat dels carrers que ara s’han transformat en Zona de Vianants així com els antics pals i altres estructures que sostenen les línies elèctriques velles. Aquests treballs, a banda de renovar l’antiga xarxa de subministrament, també “suposaran una millora estètica a la Zona de Vianants ja que es podran retirar pals del mig del carrer així com eliminar l’embull aeri de cables que hi ha actualment”, subratlla el regidor de Via Pública, Josep M. Serraviñals.

Els treballs de substitució de les línies elèctriques els duu a terme FECSA i les empreses subcontractades ITEE i ALUPU, amb la col•laboració de Grup Mas, que és qui executa les obres de creació de la Zona de Vianants, amb les quals s’ha transformat la plaça de la Vila i els carrers Camí Reial (entre el pg. de la Carrerada i el c. Barcelona), Estació i Anselm Clavé.