dilluns, 12 de desembre del 2011

CiU LAMENTA QUE EL NOU INTERVENTOR SIGUI UN DESTACAT DIRIGENT SOCIALISTA

El grup Municipal de Convergència i Unió a Palau-solità i Plegamans, denuncia que el nou interventor de l’Ajuntament, designat a dit, és un destacat dirigent socialista a Cerdanyola del Vallès.



Convergència i Unió lamenta que després que el PSC de Palau-solità i Plegamans, critiqués la incorporació d’una interventora membre del Cos de Secretaris i Interventors, ara hagi decidit posar amb designació a dit, de forma directa i per urgència, un nou interventor municipal que no té cap tipus d’oposició del cos d’interventors. Per tant, el seu nomenament “no garanteix l’objectivitat i la transparència en la gestió dels comptes municipals” ha lamentat el regidor i portaveu de CiU, Jaume Oliveras.



Per Oliveras, el fet més preocupant, és que el nou interventor és un destacat dirigent socialista de Cerdanyola del Vallès, on va ser vice-primer secretari de les Joventuts del PSC, Secretari d’Organització i Finances del PSC i va concórrer a les eleccions municipals del 2007 anant a les llistes del PSC. “Per tant, ens trobem davant la contractació d’un càrrec de confiança d’una manera encoberta” ha lamentat Oliveras.



Un cop més, aquesta contractació a dit demostra la mala pràctica que té l’actual equip de govern alhora de col·locar a persones de la seva confiança. “Denunciem l’incompliment, de nou, del pacte de govern, on especialment VdPsiP reclamava l’eliminació dels càrrecs de confiança” ha conclòs el regidor i portaveu de CiU.