dijous, 7 de juny del 2012

PARTICIPACIÓ CIUTADANA?

PSC, ICV i la Veu, ja fa un any que governen. D'entre els pocs compromisos que van adquirir i signar, hi figurava per damunt de tot: la PARTICIPACIÓ CIUTADANA.
 
Després de dotze mesos d'aquest suposat govern del que no s'en té notícia, i després de promeses sobre una nova, que ja seria tercera Participació Ciutadana del POUM, ja ens diuen que no cal, que ja se n'han fet dues i que ja és suficient. Els seus programes electorals formulaven el compromís de fer-ne una tercera per no considerar com a tal la que es va fer en el seu moment durant l'anterior mandat. ara ja la donen per bona, i ja no recorden tot el que van dir sobre aquell procés, l'empresa contractada per dur-lo a terme, etc. ara ja no cal més participacions, no fos cas que encara els fessin canviar alguna cosa de les que consideren del seu interès polític.
 
Finalment, la Participació Ciutadana, també ha consistit en eliminar de la pàgina web municipal tot rastre de possibilitat de contacte directe tant amb l'alcaldessa com amb els regidors, que sí hi havia durant la passada legislatura.
 
Si voleu contactar amb ells per algun mitjà, haureu d'omplenar un formulari, que després de passar per uns quants filtres, sabreu si n'obtindreu resposta.
 
Aquí teniu les parets de vidre, la transparència i la implicació dels vilatans amb el seu govern!