diumenge, 23 de setembre del 2012

MERCÈ PLA I JOSEP MARIA SERRAVINYALS, NO ESTAN IMPUTATS!

Hi ha qui, amb l'absurda voluntat de seguir falsejant la realitat, s'obstinen en mantenir-se instal·lats en una mania i persecució extranyes que, de ben segur, els portarà a l'absurd.
 
Per quina raó la revista "independent" i els propietaris de can Manén segueixen obsessionats en dir que la Mercè Pla i en Josep Maria Serravinyals segueixen imputats?
 
Doncs, perquè han entrat en aquesta mena d'espiral d'odi i persecució que han de mantenir públicament la idea que sempre han portat de cap; i això nois, no va així.
 
Una querella, com la que es va interposar, va generar una Instrucció judicial. Un cop practicades totes les diligències i proves que la jutgessa va considerar convenients, i veient, com així consta en les declaracions dels denunciants, que el seu objectiu no era cap altra que poder edificar en una zona verda, va tenir clar que aquella querella tenia un claríssim rerefons polític i que l'objectiu perseguit era el que he esmentat. Per aquesta raó, a principis d'estiu va dictar una Interlocutòria arxivant la querella en qüestió.
 
En aquest punt va finalitzar la situació penal d'imputats dels Srs. Pla i Serravinyals. Per les afirmacions dels propietaris de can Manén efectuades a les revistes del poble, sembla que han interposat recurs contra la Interlocutòria d'arxiu. Estan en el seu dret. El problema és que, jurídicament parlant, en cap cas són ja imputats. Cal aclarir també, que una cosa és estar imputat i una altra és estar acusat. això últim no s'ha donat perquè ni tan sols el Ministeri Fiscal ha vist indicis de punibilitat en l'actuació de Pla i Serravinyals.
 
Si ho han fet, poden haver interposat un recurs de reforma, que haurà de resoldre la mateixa jutgessa que ha dictat la resolució d'arxiu; i, en cas de, com molt probablement passarà, es confirmi la interlocutòria d'arxiu, podran interposar un recurs d'Apel·lació, que haurà de resoldre l'Audiència Provincial de Barcelona i que pot allargar l'assumpte uns sis mesos més aproximadament.
 
Que interposin algun d'aquest dos recursos, o bé un de reforma i subsidiari d'apel·lació, no significa en cap cas que la Mercè i en Josep Maria segueixin imputats.
 
He volgut escriure aquestes quatre ratlles, doncs, quan veus conculcada la realitat d'aquesta manera i amb tanta mala intenció, crec que el millor és que parlem clar, diguem les coses pel seu nom i que, quan s'informa de qüestions una mica tècniques, ja que hi ha qui volent informar no només no ho fa sino que no contrasta res, que al menys algú pugui informar amb una mica de coneixement de causa.