dissabte, 1 de setembre del 2012

CONVOCATÒRIA EN UN ANY TRASCENDENTAL!

AQUEST ANY, TOCA MOBILITZAR-SE!

 

 

Palau-solità i Plegamans 

 

 

Benvolguda/Benvolgut,
 
Un any més, reprenem el curs polític després del parèntesi estiuenc, després de la Festa Major, amb la Diada Nacional de Catalunya. Vam tancar el curs amb un multitudinari acte sobre el Pacte Fiscal amb en Ramon Tremosa omplint la Plaça de la Vila del nostre poble, i ara comença un període que esdevindrà cabdal per al futur del nostre país, amb l'inici de les negociacions amb el Govern espanyol per aconseguir la independència fiscal. És per aquest motiu que aquest any és especialment important la teva participació i suport

 

L'acte central de CiU a Palau-solità i Plegamans per aquesta Diada és el ja tradicional pa-amb-tomàquet als Jardins de Can Cortès, el divendres 7 de setembre a les 9 del vespre, aquest any comptarà amb en J.M. Vila d'Abadal, President de l'Associació de Municipis per la Independència, Alcalde de Vic i Diputat al Parlament per CiU. Esperem comptar amb la teva presència i la dels teus.

 

El mateix dia 11 de setembre, participarem a l'acte institucional que tindrà lloc al parc Onze de Setembre, a 2/4 de 12 del migdia, on farem una ofrena floral al monument a Rafael Casanova, a la que també ens agradaria que hi fossis. Porteu la senyera o estelada per acompanyar-nos i fer de la simbòlica ofrena una imatge plena de sentiment per Catalunya.

 

També, com ja sabeu, el nostre President Artur Mas i els dirigents de CiU ens han esperonat a assistir a la manifestació reivindicativa que es durà a terme el dia 11 a la tarda, a Barcelona, i que s'espera que sigui un clam multitudinari de la gran majoria del poble català. Així doncs, hem cregut adient adherir-nos des de Palau-solità i Plegamans a aquesta manifestació i us volem animar a participar-hi, raó per la qual hem organitzat la sortida amb autocar des del nostre poble.

 

Esperant poder-te saludar en persona en alguns o tots aquests actes, rep una salutació ben cordial.

 

Preguem confirmació de les vostres reserves, tant pel sopar com per l'autocar, trucant als següents telèfons:      

680.401.194    //       617.320.612


 

                                                                                   
Joan Carol - President local de CDC 

Lydia Caparrós - Presidenta local d'UDC

 

 





--
Convergència i Unió - Palau-solità i Plegamans