dimarts, 30 d’octubre del 2012

RAMON ESPADALER AMB EL COMERÇ DE PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS

 

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN EL PRIMER ACTE ORGANITZAT PER CiU AMB MOTIU DE LES ELECCIONS DEL 25 DE NOVEMBRE

 

El passat dilluns dia 29 d'octubre, va portar-se a terme a l'auditori de la masia de can Cortès, el primer dels actes que Convergencia i Unió de Palau-solità i Plegamans ha organitzat amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya.

 

En aquesta ocasió el convidat fou en Ramon Espadaler i Parcerissa, Diputat, exConseller de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya en el darrer govern Pujol, i Portaveu adjunt del Grup Parlamentari de CiU al Parlament de Catalunya.

 

Va arribar cap a dos quarts de vuit del vespre, i de la mà del president de l'associació de Comerciants de la vila, Jordi Bachs, va efectuar un recorregut per alguns comerços del poble a fi de conèixer en persona la situació del Comerç a nivell local Així com les inquietuds i necessitats dels nostres comerciants.

 

A partir de dos quarts de nou de la nit, l'Auditori de can Cortès es va omplir de gom a gom de persones interesades en conèixer les propostes de CiU per a la propera legislatura en matèria de comerç i les avantatges de que Catalunya assoleixi un Estat propi dins d'Europa. El col·locqui fou ric, molt participatiu, observant-se en els assistents l'il·lusió pròpia de qui es veu davant d'una disyuntiva històrica que ha de portar el país a la consecució de les tant anhel·lades estructures d'estat.

 

A l'acte també hi van participar els diputats Joan Recasens i Guinot, del Vallès Occidental i president de l'Intercomarcal barcelona Comarques d'UDC, i en Roger Muntanyola, qui és el diputat més Jove de la cambra catalana, a banda de Secretari General de la Unió de Joves, branca juvenil d'Unió Democràtica de Catalunya.

 

El proper acte s'ha organitzat de forma conjunta entre les Executives locals de CiU i ERC a Palau-solità i Plegamans, i tindrà lloc el proper dilluns dia 5 de novembre a partir de dos quarts de nou de la nit, també a l'auditori de la masia de can Cortès amb la participació de la Catedràtica en Economia per la Universitat de Barcelona, Núria Bosch, qui explicarà la viabilitat econòmica de catalunya com un nou estat d'Europa.

 

 

Palau-solità i Plegamans, 30 d'octubre de 2012.