divendres, 15 de novembre del 2013

PREGUNTES DE CiU I RESPOSTES DEL GOVERN, OCTUBRE 2013

Fixeu-vos, som a meitat de novembre i encara no he acabat d'explicar tot el que va donar de sí el ple del passat dia 31 d'octubre. De fet, només em resta comentar tot el que fa referència a les preguntes que vam efectuar des del nostre Grup municipal i les respostes donades pel govern.
 
Ho resumeixo a continuació:
 

 

1.- Per quina raó ha estat eliminada de la pàgina web municipal la notícia referida a la nova implantació del bus urbà durant l'anterior legislatura amb el link següent?


http://www.palauplegamans.net/pl17/id644/actualitat/anoticies/la-nova-linia-de-bus-urba-al-municipi-ja-es-una-realitat.htm

 

El regidor David Abascal, només va saber dir que no en tenia cap constància, que ja ho mirarien i ens donarien algun tipus d'explicació. El més divertit va ser quan l'alcaldessa es va voler anticipar al regidor, i va dir que ella també s'hi havia trobat en situacions semblants, i el que va fer, és referir-se a qüestions comptables de factures i propostes de despesa, que desapareixen al cap d'uns mesos, referint-se al programa Apsis, que res té a veure amb el que preguntàvem. Però, com que el que sempre pretén és trobar l'excusa per carregar contra implantacions de l'anterior govern, ella va carregar contra l'Apsis encara que no tingués res a veure amb el que haviem preguntat.

 

2.- S'ha acabat el contracte amb l'empresa de les televisions per Internet o pantallas informatives? S'ha pensat en mantenir aquest Servei?

 

Efectivament, el mateix Abascal es va encarregar d'explicar que el contracte s'havia acabat, que no pensaven tornar a contractar aquest tipus de servei amb pantalles d'informació per a la població. Una altra cosa que han desfet!

 

3.- Es tenen comptabilitzades les persones que acudeixen al Parc de l'Hostal del Fum durant els caps de setmanes i festius? Quina és la mitjana de persones que hi acudeixen durant un cap de setmana normal?

 

La resposta va ser que mai s'hi han posat, que no saben quanta gent hi acudeix, però que quan una entitat demana el seu us, es poden arribar a concentrar dos o tres mil persones. Jo sí recordo que haviem comptabilitzat ara fa quatre anys l'assistència en caps de setmana, i durant els mesos de primavera i tardor els diumenges hi acudien cap a dues mil persones.

 

4.- Per quina raó la Regidora Marcuello encara no ha facilitat al Grup municipal de Convergencia i Unió les actes de les tres reunions celebrades al llarg d'aquesta legislatura sobre el POUM, i que el mes passat va dir que no ho havia fet per descuit?

 

Doncs, perquè el descuit deu continuar. Va dir que, com que ens ho volia facilitar junt amb les al·legacions al POUM, que encara està fent el seu buidatge, que ja ens ho farà arribar ben aviat. És curiós que costi tant fer unes simples fotocòpies de tres actes sobre reunions prèvies a l'aprovació inicial del POUM. Alguna raó extranya hi deu haver!

 

5.- A què pensen destinar els 660 000 euros rebuts del conveni de can Valls, malgrat haver renunciat als 140 000 euros dels 800 000 acordats?

 

Aquí sí que no hi va haver resposta. Silenci absolut. S'admeten apostes: A què destinaran uns diners que negaven la seva existència i ara sí que ja tenen ingressats?