divendres, 26 de juny del 2015

HEREUS UDC 1931

Com sabeu, ahir vàrem constituir la Plataforma HereusUDC1931, com a projecte polític per aglutinar tots els militants i ex-militants d'Unió i simpatitzants que donem suport al caràcter plebiscitari del 27S i a la defensa d'esdevenir un Estat Independent. Estem al costat del projecte polític per al 27S que el passat dissabte 20 de juny va presentar el President Mas, amb l'objectiu de constituir una candidatura amb la màxima unitat possible per a les eleccions. Una candidatura que proposi obertament treballar per a la independència de Catalunya. Tot, pels nostres objectius de fraternitat i justícia social!

Ja som molts els militants d' Unió Democràtica que hem donat suport a aquesta plataforma, som molts els que adherint-nos a l'esmentada plataforma , ens hem compromès, amb el País, amb Unió, amb la fidelitat a la historia i tradició del nostre partit, som molts els que creiem que Unió no pot estar al costat de les opcions autonomistes, els que creiem que hem d'estar al costat dels que lluiten per la llibertat de Catalunya, amb l'objectiu, com deia, de la fraternitat i la justícia social. Entre aquests ens trobem tota la militància del partit a Palau-solità i Plegamans. Sí aquells que sempre hem estat treballant al costat de les altres formacions independentistes, com també les entitats ANC, Òmniu Cultural i l'AMI. I, aquells qui, com jo mateix actuant en tant que Cap de Llista de CiU a les darreres eleccions municipals, ens vam comprometre per escrit amb el Full de Ruta cap a la Independència de Catalunya. I és en aquest camí que seguirem treballant i persistint en que, des dels valors de la Socialdemocràcia també s'estigui al costat de la majoria del país que pretén aconseguir la plenitud nacional a partir dunes eleccions, com les del proper 27 de setembre, que han d'esdevenir un veritable plebiscit que vingui a substituir aquell Referèndum que Espanya no ens va deixar fer el passat 9 de novembre de 2014.

Es per això que et demano, si no ho has fet encara, que donis suport a la plataforma HereusUDC1931, i que ho facis extensiu a militants, ex-militants i simpatitzants d'Unió Democràtica.

Podeu fer-ho a www.hereusudc1931.cat<http://www.hereusudc1931.cat>



El software de antivirus Avast ha analizado este correo electrónico en busca de virus.
www.avast.com